Mobiele websites

Mobiele versie van uw website maken

Veel bedrijven en instelligen hebben wel een website, maar vergeten dat ruimk 35% van het publiek tegenwoordig over een mobieltje over het internet surft. Heeft uw site eigenlijk wel een mobiele versie? Het kan u klanten schelen of het antwoord op die vraag ja danwel nee is. Myrmex Media kan van bestaande websites een mobiele variant maken of een nieuwe website plus mobiele versie voor u maken.

Wij zijn een van de weinige bedrijven in Nederland die allround de technische kennis hebben om zulke sites te maken - Jquery Mobile empowered, met HTML5 voor de animatie elementen en CSS 3.0 voor een moderne, mooie vormgeving. Myrmex is daarnaast een van de weinige specialisten die Touchscreen-compatible sites en formulieren kan programmeren, zodat uw website meer feedback en leads genereert. Myrmex. Al 10 jaar uw innovatieve partner voor betrouwbare, snelle websites.

 

Myrmex Design

Conceptueel design

Een goede website begint met een goed concept. Zonder goed plan en zonder doelgroepgerichte aanpak en effeciente opbouw zal uw nieuwe site niet optimaal presteren. Eerst dus de conceptfase.

Ga naar concept ontwerp

Tevreden klanten

Het design traject bestaat altijd uit danwel 3, danwel 5, danwel 7 voorbeelden, afhankelijk van welk website pakket u kiest. Onze ontwerpers gaan altijd door tot u helemaal tevreden bent.

Ga naar website ontwikkeling

website coding

Als u tevreden bent over het ontwerp wordt het tijd de website technisch in elkaar te zetten. Vervolgens presenteren wij u een werkend model van uw nieuwe website.

Ga naar website ontwerp

nieuwe technologie

Na de uiteindelijke evaluatie gaat uw nieuwe website dan online: modern, innovatief, gericht op de toekomst, en gebouwd met de laatste technologie.

Ga naar opleveren website

Briefpapier ontwerp

Wij maken websites inclusief onderhoud systemen waarmee u zelf de site kunt bijhouden, maar in sommige gevallen is dat ongewenst, en kunnen wij ook het onderhoud zelf doen.

Ga naar website onderhoud

Visitekaartje ontwerp

Ook op mobiel dient uw site goed te werken. Wist u dat 40% van de bezoekers op een mobile device zitten? Myrmex maakt oa touchscreen compatible sites

Ga naar Jquery mobile

Folder ontwerp

Een website in Flash? Dat kan, maar tegenwoordig is een keuze voor HTML5 verstandiger - Myrmex is zowel specialist in mooie flash als in mooie HTML5 websites.

Ga naar html5 websites

nieuwe media

En die film dan of animatie die uw bezoekers moet overtuigen van de waarde van uw diensten of product? Ook animaties en film doen wij zelf en zitten in ons portfolio.

Ga naar website animaties

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.