Website ontwerp

 

Uw website is uw visitekaartje op het internet

Laat een website ontwerpen door Myrmex Media. Want alleen dan heeft u zowel een grafisch mooie website, die de aandacht weet te trekken, als ook een website die gebouwd is met behulp van de nieuwste technologien: Web 2.0, css based design met een op opensource gebaseerde backbone. Nog Dynamischer? Laat ons een flash/xml based dynamische website bouwen.

Onze websites worden standaard met eigen CMS systeem ontworpen, dus u betaalt voor het CMS niet extra en kunt zelf uw site bijouden. Wij bieden sites aan in de volgende talen: Flash, HTML, HTML5, CSS3, JQuery mobile en als CMS systemen werken wij met XML, Wordpress, Joomla en Drupal. Wat voor u de juiste keuze is? Daarover verstrekken wij u graag advies. Zodat uw site straks klaar is voor de toekomst. Myrmex - al 10 jaar uw innovatie partner in design.

 

Myrmex Design

Conceptueel design

Een goede website begint met een goed concept. Zonder goed plan en zonder doelgroepgerichte aanpak en effeciente opbouw zal uw nieuwe site niet optimaal presteren. Eerst dus de conceptfase.

Ga naar concept ontwerp

Tevreden klanten

Het design traject bestaat altijd uit danwel 3, danwel 5, danwel 7 voorbeelden, afhankelijk van welk website pakket u kiest. Onze ontwerpers gaan altijd door tot u helemaal tevreden bent.

Ga naar website ontwikkeling

website coding

Als u tevreden bent over het ontwerp wordt het tijd de website technisch in elkaar te zetten. Vervolgens presenteren wij u een werkend model van uw nieuwe website.

Ga naar website ontwerp

nieuwe technologie

Na de uiteindelijke evaluatie gaat uw nieuwe website dan online: modern, innovatief, gericht op de toekomst, en gebouwd met de laatste technologie.

Ga naar opleveren website

Briefpapier ontwerp

Wij maken websites inclusief onderhoud systemen waarmee u zelf de site kunt bijhouden, maar in sommige gevallen is dat ongewenst, en kunnen wij ook het onderhoud zelf doen.

Ga naar website onderhoud

Visitekaartje ontwerp

Ook op mobiel dient uw site goed te werken. Wist u dat 40% van de bezoekers op een mobile device zitten? Myrmex maakt oa touchscreen compatible sites

Ga naar Jquery mobile

Folder ontwerp

Een website in Flash? Dat kan, maar tegenwoordig is een keuze voor HTML5 verstandiger - Myrmex is zowel specialist in mooie flash als in mooie HTML5 websites.

Ga naar html5 websites

nieuwe media

En die film dan of animatie die uw bezoekers moet overtuigen van de waarde van uw diensten of product? Ook animaties en film doen wij zelf en zitten in ons portfolio.

Ga naar website animaties

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.