Flash websites met XML interactie

an image

Een dynamische site die makkelijk zelf te wijzigen is

Als u voor een websdesign kies kunt u een mooie site laten bouwen in html met CSS en DIVS - zoals deze site, helemaal html 5 compliant opgebouwd met dynamische divs. Maar de balk hierboven is bijvoorbeeld in Flash gemaakt, dus een combinatievorm van beide is ook mogelijk. Zo'n flashfilm die middels XML makkelijk door uzelf aanpasbaar is door andere foto's of filmpjes in te laden, of een hele website in flash die u zelf steeds in een eigen editor makkelijk kunt wijzigen. Myrmex Media is een van de weinig Nederlandse bedrijven die deze technieken onder de knie heeft en wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkhede: Offerte aanvragen

Of bel even met 06-13013174.

an image

3d interieurs

Complexe interieurs in 3D, levensecht, met rotereermogelijkheid of 1st person walkthrough - onze 3D afdeling weet alles op 3D gebied te realiseren!

Ga naar 3D ontwerp

bedrijfsfilm productie

Professionele bedrijfsfilms met mooie, aantrekkelijke vormgeving om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos

Ga naar bedrijfsfilms

logo ontwerp

Professioneel grafisch ontwerp, gemaakt door gediplomeerde ontwerpers met veel ervaring in het opzetten van een identiteit. Logo's, huisstijl of brochure.

Ga naar grafisch ontwerp.

website design

Grafisch mooie websites met interactieve applicaties, volwaardige CMS systemen gebaseerd op open source architectuur, volledig web 2.0 compatible.

Ga naar websites

nieuwe media

Bereik uw klanten en bezoekers door eigen social media te laten ontwerpen, of laat myrmex een sociaal medium op uw bedrijfsnetwerk maken

Ga naar social media

Animatiefilms

Software tutorials, demonstratiefilms, interactieve enquetes: bedrijfsapplicaties die nuttige feedback geven over uw werknemers of uw product demonstreren aan uw klanten.

Ga naar applicaties

nieuwe media

Plugin development voor alle bestaande platforms: wordpress, drupal, Joomla. Of een heel eigen CMS systeem met aangepaste PHP.

Ga naar plugin development

nieuwe media

Templates voor Joomla, Wordpress, Drupal of een eigen CMS systeem- Myrmex maakt grafisch prachtige templates op basis van DIV en CSS.

Ga naar website templates

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.