Wordpress templates en andere systemen

 

Templates voor Wordpress, Joomla, Drupal, ASP.NET en Codecharger Studio

U heeft al een website met een achterliggend CMS systeem maar u bent ontevreden over het huidige uiterlijk en u wilt een professioneel ontwerpbureau een nieuw template laten ontwerpen voor uw site? Myrmex Media heeft meer dan tien jaar ervaring in het ontwerpen van templates voor CMS systemen, meestal tegen aantrekkelijke traieven, dus vraag ons eens naar de mogelijkheden. Wij maken altijd verschillende ontwerpen waaruit u dan uw favoriet kiest, waarna wij het template pefectioneren voor uw site.

Ook voor dynamische templates die middels Jquery mobile en HTML5 zich aan elk mobiel apparaat aanpassen: zorg ervoor dat uw website niet alleen op een normale computer functioneert maar ook prima functioneert op een mobiel platform!

 

Myrmex Design

Conceptueel design

Een goede website begint met een goed concept. Zonder goed plan en zonder doelgroepgerichte aanpak en effeciente opbouw zal uw nieuwe site niet optimaal presteren. Eerst dus de conceptfase.

Ga naar concept ontwerp

Tevreden klanten

Het design traject bestaat altijd uit danwel 3, danwel 5, danwel 7 voorbeelden, afhankelijk van welk website pakket u kiest. Onze ontwerpers gaan altijd door tot u helemaal tevreden bent.

Ga naar website ontwikkeling

website coding

Als u tevreden bent over het ontwerp wordt het tijd de website technisch in elkaar te zetten. Vervolgens presenteren wij u een werkend model van uw nieuwe website.

Ga naar website ontwerp

nieuwe technologie

Na de uiteindelijke evaluatie gaat uw nieuwe website dan online: modern, innovatief, gericht op de toekomst, en gebouwd met de laatste technologie.

Ga naar opleveren website

Briefpapier ontwerp

Wij maken websites inclusief onderhoud systemen waarmee u zelf de site kunt bijhouden, maar in sommige gevallen is dat ongewenst, en kunnen wij ook het onderhoud zelf doen.

Ga naar website onderhoud

Visitekaartje ontwerp

Ook op mobiel dient uw site goed te werken. Wist u dat 40% van de bezoekers op een mobile device zitten? Myrmex maakt oa touchscreen compatible sites

Ga naar Jquery mobile

Folder ontwerp

Een website in Flash? Dat kan, maar tegenwoordig is een keuze voor HTML5 verstandiger - Myrmex is zowel specialist in mooie flash als in mooie HTML5 websites.

Ga naar html5 websites

nieuwe media

En die film dan of animatie die uw bezoekers moet overtuigen van de waarde van uw diensten of product? Ook animaties en film doen wij zelf en zitten in ons portfolio.

Ga naar website animaties

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.