Plugin development

 

Plugins voor Wordpress of Joomla sites

U heeft al een bestaande website gebaseerd op een open source CMS als Joomla of Wordpress of een ander type CMS en de website doet niet precies wat u wilot dat deze zou doen. Myrmex Media kan in dat geval een speciale plugin voor u schrijven, meestal in PHP of PHP ZEND, die ervoor zal zorgen dat uw site wel de vereiste functionaliteit heeft. Onze programmeurs kunnen veel en kunnen met elk probleem uit de voeten. Laat ons eens weten waaraan u behoefte heeft en wij zullen kijken wat wij denken dat de beste oplossing is.

Behalve Plugins voor CMs systemen schrijven wij ook plugins gemaakt in JQUERY of AJAX die gebruikt kunnen worden om uw websites van een bepaalde functionaliteit te voorzien - van videoplayers tot slideshows, alles is mogelijk.

 

Myrmex Design

Conceptueel design

Een goede website begint met een goed concept. Zonder goed plan en zonder doelgroepgerichte aanpak en effeciente opbouw zal uw nieuwe site niet optimaal presteren. Eerst dus de conceptfase.

Ga naar concept ontwerp

Tevreden klanten

Het design traject bestaat altijd uit danwel 3, danwel 5, danwel 7 voorbeelden, afhankelijk van welk website pakket u kiest. Onze ontwerpers gaan altijd door tot u helemaal tevreden bent.

Ga naar website ontwikkeling

website coding

Als u tevreden bent over het ontwerp wordt het tijd de website technisch in elkaar te zetten. Vervolgens presenteren wij u een werkend model van uw nieuwe website.

Ga naar website ontwerp

nieuwe technologie

Na de uiteindelijke evaluatie gaat uw nieuwe website dan online: modern, innovatief, gericht op de toekomst, en gebouwd met de laatste technologie.

Ga naar opleveren website

Briefpapier ontwerp

Wij maken websites inclusief onderhoud systemen waarmee u zelf de site kunt bijhouden, maar in sommige gevallen is dat ongewenst, en kunnen wij ook het onderhoud zelf doen.

Ga naar website onderhoud

Visitekaartje ontwerp

Ook op mobiel dient uw site goed te werken. Wist u dat 40% van de bezoekers op een mobile device zitten? Myrmex maakt oa touchscreen compatible sites

Ga naar Jquery mobile

Folder ontwerp

Een website in Flash? Dat kan, maar tegenwoordig is een keuze voor HTML5 verstandiger - Myrmex is zowel specialist in mooie flash als in mooie HTML5 websites.

Ga naar html5 websites

nieuwe media

En die film dan of animatie die uw bezoekers moet overtuigen van de waarde van uw diensten of product? Ook animaties en film doen wij zelf en zitten in ons portfolio.

Ga naar website animaties

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.