Open source website

Waarom kiezen voor een open source systeem?

Myrmex Media bouwt zowel sites gebaseerd op bestaande open source systemen (Joomla, Wordpress, Drupal) ofwel wij maken sites die middels Flash en XML aanpasbaar zijn. We maken geen gebruik van bestaande, gesloten en vaak peperdure CMS systemen omdat deze privaat ontwikkelde systemen ofwel heel duur ofwel heel onveilig zijn, en vaak een combinatie van beide. Dat iets open source is betekent dat er wereldwijd honderden programmeurs steeds aan werken en dat er updates komen die zorgen dat het systeem tegen nieuwe hack-truuks bestand is.

Bij Flash-xml zit de beveiliging ad dichtgetimmerd. Vandaar dat wij altijd een van deze twee keuzes aan onze klanten aanraden. Welk systeem voor u het beste werkt is afhankelijk van het type site dat u wilt laten maken. Joomla is bijvoorbeeld beter geschikt voor grote krantensites, Wordpress voor kleinere persoonlijkere sites, Flash voor presentatiesites etc. Vraag ons advies en wij vertellen u er graag meer over!

 

Myrmex Design

Conceptueel design

Een goede website begint met een goed concept. Zonder goed plan en zonder doelgroepgerichte aanpak en effeciente opbouw zal uw nieuwe site niet optimaal presteren. Eerst dus de conceptfase.

Ga naar concept ontwerp

Tevreden klanten

Het design traject bestaat altijd uit danwel 3, danwel 5, danwel 7 voorbeelden, afhankelijk van welk website pakket u kiest. Onze ontwerpers gaan altijd door tot u helemaal tevreden bent.

Ga naar website ontwikkeling

website coding

Als u tevreden bent over het ontwerp wordt het tijd de website technisch in elkaar te zetten. Vervolgens presenteren wij u een werkend model van uw nieuwe website.

Ga naar website ontwerp

nieuwe technologie

Na de uiteindelijke evaluatie gaat uw nieuwe website dan online: modern, innovatief, gericht op de toekomst, en gebouwd met de laatste technologie.

Ga naar opleveren website

Briefpapier ontwerp

Wij maken websites inclusief onderhoud systemen waarmee u zelf de site kunt bijhouden, maar in sommige gevallen is dat ongewenst, en kunnen wij ook het onderhoud zelf doen.

Ga naar website onderhoud

Visitekaartje ontwerp

Ook op mobiel dient uw site goed te werken. Wist u dat 40% van de bezoekers op een mobile device zitten? Myrmex maakt oa touchscreen compatible sites

Ga naar Jquery mobile

Folder ontwerp

Een website in Flash? Dat kan, maar tegenwoordig is een keuze voor HTML5 verstandiger - Myrmex is zowel specialist in mooie flash als in mooie HTML5 websites.

Ga naar html5 websites

nieuwe media

En die film dan of animatie die uw bezoekers moet overtuigen van de waarde van uw diensten of product? Ook animaties en film doen wij zelf en zitten in ons portfolio.

Ga naar website animaties

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.