Joomla websites

Grote nieuwssites en Joomla

Voor een doorsnee bedrijfswebsite is meestal de keuze voor Wordpress, Drupal of een eigen Flash CMS logischer, maar als u een grote informatiesite wilt beginnen, zoals een online krant kan Joomla een goede keuze zijn. Joomla is vrij uitgebreid en ook een beetje log, maar het biedt wel een scala aan mogelijkheden voor een multi-level editorschap. Wordpress heeft dat ook wel, maar iets minder uitgebreid als Joomla.

Je ziet dat grote informatiesites meestal op Joomla gebaseerd zijn, en kleinere sites gebruiken vaak Wordpress of Drupal of een eigen CMS. Meer weten welk systeem voor u het meest geschikt is? Neem dan even contact op voor advies. Wij adviseren u graag over het systeem dat het beste bij uw wensen past.

Ook kunnen wij speciaal voor u een systeem maken dat met Jquery en HTML5 werkt - klaar voor de toekomst.

 

Myrmex Design

Conceptueel design

Een goede website begint met een goed concept. Zonder goed plan en zonder doelgroepgerichte aanpak en effeciente opbouw zal uw nieuwe site niet optimaal presteren. Eerst dus de conceptfase.

Ga naar concept ontwerp

Tevreden klanten

Het design traject bestaat altijd uit danwel 3, danwel 5, danwel 7 voorbeelden, afhankelijk van welk website pakket u kiest. Onze ontwerpers gaan altijd door tot u helemaal tevreden bent.

Ga naar website ontwikkeling

website coding

Als u tevreden bent over het ontwerp wordt het tijd de website technisch in elkaar te zetten. Vervolgens presenteren wij u een werkend model van uw nieuwe website.

Ga naar website ontwerp

nieuwe technologie

Na de uiteindelijke evaluatie gaat uw nieuwe website dan online: modern, innovatief, gericht op de toekomst, en gebouwd met de laatste technologie.

Ga naar opleveren website

Briefpapier ontwerp

Wij maken websites inclusief onderhoud systemen waarmee u zelf de site kunt bijhouden, maar in sommige gevallen is dat ongewenst, en kunnen wij ook het onderhoud zelf doen.

Ga naar website onderhoud

Visitekaartje ontwerp

Ook op mobiel dient uw site goed te werken. Wist u dat 40% van de bezoekers op een mobile device zitten? Myrmex maakt oa touchscreen compatible sites

Ga naar Jquery mobile

Folder ontwerp

Een website in Flash? Dat kan, maar tegenwoordig is een keuze voor HTML5 verstandiger - Myrmex is zowel specialist in mooie flash als in mooie HTML5 websites.

Ga naar html5 websites

nieuwe media

En die film dan of animatie die uw bezoekers moet overtuigen van de waarde van uw diensten of product? Ook animaties en film doen wij zelf en zitten in ons portfolio.

Ga naar website animaties

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.