Flash actionscript

 

Interactieve flash toepassingen

Veel sites gebruiken Flash alleen voor wat simpele slide animaties, maar met Flash is veel meer mogelijk. De programmeertaal van Flash heet 'Actionscript' en het is een heel eigen programmeertaal. Myrmex Medie heeft mensen die die taal machtig zijn en wij kunnen dan ook voor u elk type flash applicatie of flash website bouwen. Van een doordachte offerte-applicatie tot een interactief spel, niets is onmogelijk.

Zoekt u een actionscript 3.0 expert? Praat dan met ons over de mogelijkheden - van uitbesteding tot detacheren, alles is bij ons bespreekbaar. Actionscript ouderwets? Nee hoor, er zijn tegenwoordig genoeg mogelijkheden om actionscript om te zetten naar HTML5 toepassingen. Ook die kennis heeft Myrmex in huis. Zoekt u een allround specialist dan zijn wij u dus graag van dienst.

 

Myrmex Design

Conceptueel design

Een goede website begint met een goed concept. Zonder goed plan en zonder doelgroepgerichte aanpak en effeciente opbouw zal uw nieuwe site niet optimaal presteren. Eerst dus de conceptfase.

Ga naar concept ontwerp

Tevreden klanten

Het design traject bestaat altijd uit danwel 3, danwel 5, danwel 7 voorbeelden, afhankelijk van welk website pakket u kiest. Onze ontwerpers gaan altijd door tot u helemaal tevreden bent.

Ga naar website ontwikkeling

website coding

Als u tevreden bent over het ontwerp wordt het tijd de website technisch in elkaar te zetten. Vervolgens presenteren wij u een werkend model van uw nieuwe website.

Ga naar website ontwerp

nieuwe technologie

Na de uiteindelijke evaluatie gaat uw nieuwe website dan online: modern, innovatief, gericht op de toekomst, en gebouwd met de laatste technologie.

Ga naar opleveren website

Briefpapier ontwerp

Wij maken websites inclusief onderhoud systemen waarmee u zelf de site kunt bijhouden, maar in sommige gevallen is dat ongewenst, en kunnen wij ook het onderhoud zelf doen.

Ga naar website onderhoud

Visitekaartje ontwerp

Ook op mobiel dient uw site goed te werken. Wist u dat 40% van de bezoekers op een mobile device zitten? Myrmex maakt oa touchscreen compatible sites

Ga naar Jquery mobile

Folder ontwerp

Een website in Flash? Dat kan, maar tegenwoordig is een keuze voor HTML5 verstandiger - Myrmex is zowel specialist in mooie flash als in mooie HTML5 websites.

Ga naar html5 websites

nieuwe media

En die film dan of animatie die uw bezoekers moet overtuigen van de waarde van uw diensten of product? Ook animaties en film doen wij zelf en zitten in ons portfolio.

Ga naar website animaties

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.