Flash programmeur

Flash programmeur, adobe flex of Jquery mobile programmeur

U heeft een bepaald project waarin met Flash een applicatie moet worden gemaakt en u zoekt nu een ervaren flash programmeur die actionscript 2.0 of actionscript 3.0 tot in de puntjes beheerst? Zoekt u een programmeur in Jquery mobile of iemand die uit de voeten kan met Adobe flex?

Myrmex Media kan u aan de juiste persoon helpen voor het juiste project door ofwel een van onze programmeurs tijdelijk bij u te detacheren ofwel een deel van uw project over te nemen. Neem even contact met ons op en laat ons weten wat de specificaties precies zijn. Action script 2.0 of actionscript 3.0? Nog andere vaardigheden? Laat het ons even weten.

Met meer dan 10 jaar ervaring in programmeren is Myrmex de beste keuze als het gaat om ervaren mensen met afdoende know-how.

 

Myrmex Design

Conceptueel design

Een goede website begint met een goed concept. Zonder goed plan en zonder doelgroepgerichte aanpak en effeciente opbouw zal uw nieuwe site niet optimaal presteren. Eerst dus de conceptfase.

Ga naar concept ontwerp

Tevreden klanten

Het design traject bestaat altijd uit danwel 3, danwel 5, danwel 7 voorbeelden, afhankelijk van welk website pakket u kiest. Onze ontwerpers gaan altijd door tot u helemaal tevreden bent.

Ga naar website ontwikkeling

website coding

Als u tevreden bent over het ontwerp wordt het tijd de website technisch in elkaar te zetten. Vervolgens presenteren wij u een werkend model van uw nieuwe website.

Ga naar website ontwerp

nieuwe technologie

Na de uiteindelijke evaluatie gaat uw nieuwe website dan online: modern, innovatief, gericht op de toekomst, en gebouwd met de laatste technologie.

Ga naar opleveren website

Briefpapier ontwerp

Wij maken websites inclusief onderhoud systemen waarmee u zelf de site kunt bijhouden, maar in sommige gevallen is dat ongewenst, en kunnen wij ook het onderhoud zelf doen.

Ga naar website onderhoud

Visitekaartje ontwerp

Ook op mobiel dient uw site goed te werken. Wist u dat 40% van de bezoekers op een mobile device zitten? Myrmex maakt oa touchscreen compatible sites

Ga naar Jquery mobile

Folder ontwerp

Een website in Flash? Dat kan, maar tegenwoordig is een keuze voor HTML5 verstandiger - Myrmex is zowel specialist in mooie flash als in mooie HTML5 websites.

Ga naar html5 websites

nieuwe media

En die film dan of animatie die uw bezoekers moet overtuigen van de waarde van uw diensten of product? Ook animaties en film doen wij zelf en zitten in ons portfolio.

Ga naar website animaties

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.