Website design

Uw website - meer dan alleen een digitale folder

Tegenwoordig is het een stuk complexer om uzelf goed in de markt te zetten. Waar u tien jaar geleden nog een website liet maken als een digitale brochure - paar pagina's, wat foto's, adres - is de moderne klant of opdrachtgever vaak veeleisend en vergelijkt hij aanbieders op doortastende wijze. Daarom is het belangrijk met de tijd mee te gaan.

Ook nieuwe ontwikkelingen spelen een rol: de opkomst van mobiele apparaten en mobiel internet, waardoor uw website misschien op zulke platforms vertekend of zelfs helemaal niet wordt weergegeven. Myrmex Media maakt moderne, frisse, interactieve websites met de nieuwste technologien: html5, css3 en Jquery mobiel, resulterend in vlotte, dynamische sites die gebouwd zijn om ook prima te fuinctioneren op mobiele platforms.

Myrmex Media: een site die indruk maakt op uw bezoekers. Want tegenwoordig is de verpakking bijzonder belangrijk: kwaliteit en design gaan hand in hand.

 

Myrmex Design

Conceptueel design

Een goede website begint met een goed concept. Zonder goed plan en zonder doelgroepgerichte aanpak en effeciente opbouw zal uw nieuwe site niet optimaal presteren. Eerst dus de conceptfase.

Ga naar concept ontwerp

Tevreden klanten

Het design traject bestaat altijd uit danwel 3, danwel 5, danwel 7 voorbeelden, afhankelijk van welk website pakket u kiest. Onze ontwerpers gaan altijd door tot u helemaal tevreden bent.

Ga naar website ontwikkeling

website coding

Als u tevreden bent over het ontwerp wordt het tijd de website technisch in elkaar te zetten. Vervolgens presenteren wij u een werkend model van uw nieuwe website.

Ga naar website ontwerp

nieuwe technologie

Na de uiteindelijke evaluatie gaat uw nieuwe website dan online: modern, innovatief, gericht op de toekomst, en gebouwd met de laatste technologie.

Ga naar opleveren website

Briefpapier ontwerp

Wij maken websites inclusief onderhoud systemen waarmee u zelf de site kunt bijhouden, maar in sommige gevallen is dat ongewenst, en kunnen wij ook het onderhoud zelf doen.

Ga naar website onderhoud

Visitekaartje ontwerp

Ook op mobiel dient uw site goed te werken. Wist u dat 40% van de bezoekers op een mobile device zitten? Myrmex maakt oa touchscreen compatible sites

Ga naar Jquery mobile

Folder ontwerp

Een website in Flash? Dat kan, maar tegenwoordig is een keuze voor HTML5 verstandiger - Myrmex is zowel specialist in mooie flash als in mooie HTML5 websites.

Ga naar html5 websites

nieuwe media

En die film dan of animatie die uw bezoekers moet overtuigen van de waarde van uw diensten of product? Ook animaties en film doen wij zelf en zitten in ons portfolio.

Ga naar website animaties

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.