Voordelen Sociale Media

 

Wat zijn de voordelen van social media voor uw bedrijf?

Veel personeelsmanagers en ondernemers zien vooral nadelen aan het toestaan van Social Media als facebook en Twitter binnen het bedrijf. Personeel is er veel tijd aan kwijt en de meerwaarde voor het bedrijf is niet direct duidelijk. Bovendien loopt uw bedrijf de kans dat er gevoelige informatie via zulke kanalen uitlekt - daarom kiezen veel gerenommeerde ondernemingen er in 2014 voor hun eigen Social Media te laten bouwen door Myrmex op hun eigen intranet.

Een Social Media geheel opgemaakt in uw bedrijfsstijl waarmee uw personeel op een leuke constructieve manier met elkaar kunnen communiceren zondat dat dit hun normale werkzaamheden in de weg zit, en bovendien heeft u middels de applicatie ook goed inzicht in de kwaliteiten en bezigheden van uw personeel. De perfecte oplossing voor moderne communicatie.

 

an image

3d interieurs

Complexe interieurs in 3D, levensecht, met rotereermogelijkheid of 1st person walkthrough - onze 3D afdeling weet alles op 3D gebied te realiseren!

Ga naar 3D ontwerp

bedrijfsfilm productie

Professionele bedrijfsfilms met mooie, aantrekkelijke vormgeving om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsfilms

logo ontwerp

Professioneel grafisch ontwerp, gemaakt door gediplomeerde ontwerpers met veel ervaring in het opzetten van een identiteit. Logo's, huisstijl of brochure.

Ga naar grafisch ontwerp.

website design

Dynamische HTML5 en Jquery mobile enabled websites, perfect op elk type apparaat of browser - interactief, modern en met de nieuwste technologie.

Ga naar websites

nieuwe media

Bereik uw klanten en bezoekers door eigen social media te laten ontwerpen, of laat myrmex een sociaal medium op uw bedrijfsnetwerk maken of een speciale facebook pagina.

Ga naar social media

Animatiefilms

Software tutorials, demonstratiefilms, interactieve enquetes: bedrijfsapplicaties die nuttige feedback geven over uw werknemers of uw product demonstreren aan uw klanten.

Ga naar applicaties

nieuwe media

Game development, game trailers, 3d logo ontwerp, offerte modules en jquery mobile sites met touchscreen forms, Myrmex is specialist in innovatieve ontwikkeling.

Ga naar games en media

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.