Social Media

Social Media spelen belangrijke rol bij werving en communicatie

We leven inmiddels in 2014 en het communicatieve landschap is drastisch gewijzigd. Mensen communiveren op een andere manier dan ze dat vroeger deden: Twitter, Facebook, Hyves en andere sociale media spelen een cruciale rol. Hoe kan u als bedrijf dit feit op een gunstige manier voor uzelf inzetten?

Simpelweg een eigen facebookpagina beginnen zal niet erg effectief zijn. U bent slechts een van de vele en valt niet op. Myrmex Media heeft echter modellen ontwikkeld die u kunnen helpen een modern marketingstrategie op te zetten. Van speciale facebookpaginas tot virals tot het opzetten van een eigen Bedrijfs- Social Network - op deze site kunt u er meer over lezen.

Met nieuwe technologie kan Myrmex uw bedrijfscommunicatie efficient en eigentijds maken, met alle functionaliteit waaraan uw werknemers gewend zijn. Door proaktief op hun wensen in syte spelen verbeterd uw bedrijfseffectivieteit.

 

an image

3d interieurs

Complexe interieurs in 3D, levensecht, met rotereermogelijkheid of 1st person walkthrough - onze 3D afdeling weet alles op 3D gebied te realiseren!

Ga naar 3D ontwerp

bedrijfsfilm productie

Professionele bedrijfsfilms met mooie, aantrekkelijke vormgeving om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsfilms

logo ontwerp

Professioneel grafisch ontwerp, gemaakt door gediplomeerde ontwerpers met veel ervaring in het opzetten van een identiteit. Logo's, huisstijl of brochure.

Ga naar grafisch ontwerp.

website design

Dynamische HTML5 en Jquery mobile enabled websites, perfect op elk type apparaat of browser - interactief, modern en met de nieuwste technologie.

Ga naar websites

nieuwe media

Bereik uw klanten en bezoekers door eigen social media te laten ontwerpen, of laat myrmex een sociaal medium op uw bedrijfsnetwerk maken of een speciale facebook pagina.

Ga naar social media

Animatiefilms

Software tutorials, demonstratiefilms, interactieve enquetes: bedrijfsapplicaties die nuttige feedback geven over uw werknemers of uw product demonstreren aan uw klanten.

Ga naar applicaties

nieuwe media

Game development, game trailers, 3d logo ontwerp, offerte modules en jquery mobile sites met touchscreen forms, Myrmex is specialist in innovatieve ontwikkeling.

Ga naar games en media

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.