Prijzen website: tarieven Myrmex Media

Tarieven Logo ontwerp

Myrmex Media maakt al sinds 2001 websites voor het midden en kleinbedrijf. Dynamische websites met HTML5 en Jquery, zodat uw site meer is dan een saaie presentatiefolder maar er ook leven inzit. Myrmex is een specialist in het bouwen van sites die werken op elk mogelijk apparaat.

Website design folder van Myrmex Media

Zoals u in de folder kunt lezen zijn er 3 verschillende website paketten vanaf 645 euro. Bij Zilver krijgt u voor 350 euro meer ook een met Jquery dynamisch gemaakte site met slideshows, bij een Goud pakket zit ook een CMS systeem inbegrepen waarmee u de site zelf kunt bijhouden: voor 1535 euro heeft u dan een dynamische website die op de toekomst is voorbereid

 

 

Myrmex Design

Conceptueel design

Een goede website begint met een goed concept. Zonder goed plan en zonder doelgroepgerichte aanpak en effeciente opbouw zal uw nieuwe site niet optimaal presteren. Eerst dus de conceptfase.

Ga naar concept ontwerp

Tevreden klanten

Het design traject bestaat altijd uit danwel 3, danwel 5, danwel 7 voorbeelden, afhankelijk van welk website pakket u kiest. Onze ontwerpers gaan altijd door tot u helemaal tevreden bent.

Ga naar website ontwikkeling

website coding

Als u tevreden bent over het ontwerp wordt het tijd de website technisch in elkaar te zetten. Vervolgens presenteren wij u een werkend model van uw nieuwe website.

Ga naar website ontwerp

nieuwe technologie

Na de uiteindelijke evaluatie gaat uw nieuwe website dan online: modern, innovatief, gericht op de toekomst, en gebouwd met de laatste technologie.

Ga naar opleveren website

Briefpapier ontwerp

Wij maken websites inclusief onderhoud systemen waarmee u zelf de site kunt bijhouden, maar in sommige gevallen is dat ongewenst, en kunnen wij ook het onderhoud zelf doen.

Ga naar website onderhoud

Visitekaartje ontwerp

Ook op mobiel dient uw site goed te werken. Wist u dat 40% van de bezoekers op een mobile device zitten? Myrmex maakt oa touchscreen compatible sites

Ga naar Jquery mobile

Folder ontwerp

Een website in Flash? Dat kan, maar tegenwoordig is een keuze voor HTML5 verstandiger - Myrmex is zowel specialist in mooie flash als in mooie HTML5 websites.

Ga naar html5 websites

nieuwe media

En die film dan of animatie die uw bezoekers moet overtuigen van de waarde van uw diensten of product? Ook animaties en film doen wij zelf en zitten in ons portfolio.

Ga naar website animaties