Prijzen bedrijfsfilm: tarieven Myrmex Media

Tarieven Logo ontwerp

Myrmex Media maakt ook bedrijfsfilms, commercials en animaties en internet films voor bedrijven. Op deze pagina kunt u meer lezen over onze tarieven voor diverse types films.

Een film is maatwerk en daarom is het lastiger om voor een film een volledige prijs vooraf te geven. Om u toch een idee te geven van onze tarieven noemen wij wel wat richtprijzen. Richtprijs voor registratie van een event: 800 euro. Richtprijs voor een complete bedrijfsfilm incl script, opname, voiceover en nabewerking: tussen 2500 en 7500 euro. Richtprijs voor een commercial in 3D: 1500 euro. Ook zijn bij ons mengvormen mogelijk, bijvoorbeeld 3D en echte film die worden gemixed.

 

 

Myrmex Design

Conceptueel design

Een goede website begint met een goed concept. Zonder goed plan en zonder doelgroepgerichte aanpak en effeciente opbouw zal uw nieuwe site niet optimaal presteren. Eerst dus de conceptfase.

Ga naar concept ontwerp

Tevreden klanten

Het design traject bestaat altijd uit danwel 3, danwel 5, danwel 7 voorbeelden, afhankelijk van welk website pakket u kiest. Onze ontwerpers gaan altijd door tot u helemaal tevreden bent.

Ga naar website ontwikkeling

website coding

Als u tevreden bent over het ontwerp wordt het tijd de website technisch in elkaar te zetten. Vervolgens presenteren wij u een werkend model van uw nieuwe website.

Ga naar website ontwerp

nieuwe technologie

Na de uiteindelijke evaluatie gaat uw nieuwe website dan online: modern, innovatief, gericht op de toekomst, en gebouwd met de laatste technologie.

Ga naar opleveren website

Briefpapier ontwerp

Wij maken websites inclusief onderhoud systemen waarmee u zelf de site kunt bijhouden, maar in sommige gevallen is dat ongewenst, en kunnen wij ook het onderhoud zelf doen.

Ga naar website onderhoud

Visitekaartje ontwerp

Ook op mobiel dient uw site goed te werken. Wist u dat 40% van de bezoekers op een mobile device zitten? Myrmex maakt oa touchscreen compatible sites

Ga naar Jquery mobile

Folder ontwerp

Een website in Flash? Dat kan, maar tegenwoordig is een keuze voor HTML5 verstandiger - Myrmex is zowel specialist in mooie flash als in mooie HTML5 websites.

Ga naar html5 websites

nieuwe media

En die film dan of animatie die uw bezoekers moet overtuigen van de waarde van uw diensten of product? Ook animaties en film doen wij zelf en zitten in ons portfolio.

Ga naar website animaties