Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.

Wie zijn wij

an imageMyrmex Media werd in 2001 opgericht door designer, schrijver, dichter en muzikant Martijn Benders. Hij is nog steeds de eigenaar en de drijvende kracht achter de onderneming. Omdat bij Myrmex Media direct de creatieveling zelf aan de top staat hebben wij geen last van overhead - bij Myrmex dus geen gladde verkopers, geen managers, geen junior en senior designers - wij geloven niet dat die overhead de productie ten goede komt. In tien jaar tijd zijn wij met een klein netwerk van creatieve specialisten op het gebied van ontwerp, programmeren, film en animatie in staat zo goed als elke klus vlekkeloos uit te voeren, ongehinderd door enige overhead. Daarvan heeft u als klant ook voordeel. Bedenk dat zulke overhead ten eerste in de prijs terugkeert, dat u ten tweede beter direct met de bron kunt communiceren dan met een interim-manager, en bedenk dat u bij Myrmex tenminste weet wie het maakt - mensen die tot de top van hun vakgebied horen. Dit is het onderscheidende karakter van ons bedrijf - een andere aanpak, een effectiever resultaat. Wij hopen ook u als klant te mogen verwelkomen.

an image

3d interieurs

Complexe interieurs in 3D, levensecht, met rotereermogelijkheid of 1st person walkthrough - onze 3D afdeling weet alles op 3D gebied te realiseren!

Ga naar 3D ontwerp

bedrijfsfilm productie

Professionele bedrijfsfilms met mooie, aantrekkelijke vormgeving om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos

Ga naar bedrijfsfilms

logo ontwerp

Professioneel grafisch ontwerp, gemaakt door gediplomeerde ontwerpers met veel ervaring in het opzetten van een identiteit. Logo's, huisstijl of brochure.

Ga naar grafisch ontwerp.

website design

Grafisch mooie websites met interactieve applicaties, volwaardige CMS systemen gebaseerd op open source architectuur, volledig web 2.0 compatible.

Ga naar websites

nieuwe media

Bereik uw klanten en bezoekers door eigen social media te laten ontwerpen, of laat myrmex een sociaal medium op uw bedrijfsnetwerk maken

Ga naar social media

Animatiefilms

Software tutorials, demonstratiefilms, interactieve enquetes: bedrijfsapplicaties die nuttige feedback geven over uw werknemers of uw product demonstreren aan uw klanten.

Ga naar applicaties

nieuwe media

Plugin development voor alle bestaande platforms: wordpress, drupal, Joomla. Of een heel eigen CMS systeem met aangepaste PHP.

Ga naar plugin development

nieuwe media

Templates voor Joomla, Wordpress, Drupal of een eigen CMS systeem- Myrmex maakt grafisch prachtige templates op basis van DIV en CSS.

Ga naar website templates