Onze werkwijze - flexibel, vernieuwend en deskundig

 

Als onderneming wilt u een prima product op de markt zetten en stelt u het op prijs op een snelle, effectieve en zorgeloze manier een opdracht uit te laten voeren. Myrmex Media heeft door haar jarenlange ervaring een goede service op weten zetten waarop u kunt bouwen. U verstrekt ons de opdracht en wij bouwen evaluatiefases in waarin u het te ontwikkelen product kunt bekijken en becommentarieren. Wij maximaliseren uw persoonlijke invloed en minimaliseren uw kopzorgen.

Verder denken wij per definitie met u mee en zorgen wij ervoor dat we met oplossingen komen in plaats van met nieuwe problemen. Wij bestaan niet voor niets al bijna 10 jaar: door een gestroomlijnde, effectieve en plezierige werkwijze, waarin de klant centraal staat weten wij elke opdracht naar tevredenheid af te sluiten met een volwaardig ontwerp. En alles is altijd met ons bespreekbaar! Flexibel en deskundig - zo moet een ontwerper zich opstellen. Neem eens de proef op de som en laat ons een opdracht voor u uitvoeren.

 

an image

3d interieurs

Complexe interieurs in 3D, levensecht, met rotereermogelijkheid of 1st person walkthrough - onze 3D afdeling weet alles op 3D gebied te realiseren!

Ga naar 3D ontwerp

bedrijfsfilm productie

Professionele bedrijfsfilms met mooie, aantrekkelijke vormgeving om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsfilms

logo ontwerp

Professioneel grafisch ontwerp, gemaakt door gediplomeerde ontwerpers met veel ervaring in het opzetten van een identiteit. Logo's, huisstijl of brochure.

Ga naar grafisch ontwerp.

website design

Dynamische HTML5 en Jquery mobile enabled websites, perfect op elk type apparaat of browser - interactief, modern en met de nieuwste technologie.

Ga naar websites

nieuwe media

Bereik uw klanten en bezoekers door eigen social media te laten ontwerpen, of laat myrmex een sociaal medium op uw bedrijfsnetwerk maken of een speciale facebook pagina.

Ga naar social media

Animatiefilms

Software tutorials, demonstratiefilms, interactieve enquetes: bedrijfsapplicaties die nuttige feedback geven over uw werknemers of uw product demonstreren aan uw klanten.

Ga naar applicaties

nieuwe media

Game development, game trailers, 3d logo ontwerp, offerte modules en jquery mobile sites met touchscreen forms, Myrmex is specialist in innovatieve ontwikkeling.

Ga naar games en media

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.