Bedrijfsfilosofie - klantvriendelijk, innovatief en flexibel

De naam 'Myrmex' komt uit het Grieks en was een godin die door Athena uit wraak in een mier werd veranderd. Omdat Myrmex is gevestigd in Mierlo is de naam een leuke referentie, ook wegens het spreekwoord 'zo vlijtig als een mier' wat ons als motivatie voor ogen staat.

Ook staan mieren erom bekend dat ze erg goed samen kunnen werken, vandaar dat Myrmex Media veel tijd gestoken heeft in het componeren van een groep creatieve mensen die goed met elkaar op kunnen schieten en uitblinken op hun specifieke terrein. Dat komt vervolgens ook de opdrachten ten goede.

We gebruiken een witte pauw als boegbeeld omdat we vinden dat we in 10 jaar tijd zoveel gemaakt hebben dat we nu ook wel een beetje met onze veren kunnen pronken. Gelukkig maar dat een pauw geen schoenen heeft, want dan hoeft hij er niet meer naast te lopen. Hoe dan ook, wij zijn trots op ons bedrijf en zijn u dan ook graag van dienst met innovatieve ontwerpen en een vriendelijke, hulpvaardige instelling.

 

an image

3d interieurs

Complexe interieurs in 3D, levensecht, met rotereermogelijkheid of 1st person walkthrough - onze 3D afdeling weet alles op 3D gebied te realiseren!

Ga naar 3D ontwerp

bedrijfsfilm productie

Professionele bedrijfsfilms met mooie, aantrekkelijke vormgeving om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsfilms

logo ontwerp

Professioneel grafisch ontwerp, gemaakt door gediplomeerde ontwerpers met veel ervaring in het opzetten van een identiteit. Logo's, huisstijl of brochure.

Ga naar grafisch ontwerp.

website design

Dynamische HTML5 en Jquery mobile enabled websites, perfect op elk type apparaat of browser - interactief, modern en met de nieuwste technologie.

Ga naar websites

nieuwe media

Bereik uw klanten en bezoekers door eigen social media te laten ontwerpen, of laat myrmex een sociaal medium op uw bedrijfsnetwerk maken of een speciale facebook pagina.

Ga naar social media

Animatiefilms

Software tutorials, demonstratiefilms, interactieve enquetes: bedrijfsapplicaties die nuttige feedback geven over uw werknemers of uw product demonstreren aan uw klanten.

Ga naar applicaties

nieuwe media

Game development, game trailers, 3d logo ontwerp, offerte modules en jquery mobile sites met touchscreen forms, Myrmex is specialist in innovatieve ontwikkeling.

Ga naar games en media

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.