10 jaar design agency Myrmex - kwaliteit en duurzaamheid

Dit jaar bestaat Myrmex Media 10 jaar. Wij zijn als onderneming heel trots die mijlpaal te hebben bereikt. Naar ons idee hebben we het te danken aan onze flexibele, klantvriendelijke instelling, aan het feit dat wij op technisch vlak meer kunnen dan de concurrentie en aan het feit dat wij een werkwijze hanteren zonder dure overhead - geen verkoper, gladde managers en geen onnodige overhead - de klant heeft direct contact met de creatieve kracht zelf.

Dan hoeft ook niet steeds alles vertaald te worden, minder communicatiefouten, snellere werkwijze. Daarom werkt Myrmex: de creatieve kracht is er zelf de baas, en hoewel wij winst moeten maken is winst niet ons belangrijkste oogmerk: wij willen vooral dingen maken waar wij zelf ook trots op kunnen zijn. Dan blijft het werk ook leuk, en wie zijn werk leuk vind presteert beter. Kortom, door een doordacht bedrijfbeleid kunnen we nu ons 10 jarig bestaan vieren!

Martijn Benders, Eigenaar

 

an image

3d interieurs

Complexe interieurs in 3D, levensecht, met rotereermogelijkheid of 1st person walkthrough - onze 3D afdeling weet alles op 3D gebied te realiseren!

Ga naar 3D ontwerp

bedrijfsfilm productie

Professionele bedrijfsfilms met mooie, aantrekkelijke vormgeving om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsfilms

logo ontwerp

Professioneel grafisch ontwerp, gemaakt door gediplomeerde ontwerpers met veel ervaring in het opzetten van een identiteit. Logo's, huisstijl of brochure.

Ga naar grafisch ontwerp.

website design

Dynamische HTML5 en Jquery mobile enabled websites, perfect op elk type apparaat of browser - interactief, modern en met de nieuwste technologie.

Ga naar websites

nieuwe media

Bereik uw klanten en bezoekers door eigen social media te laten ontwerpen, of laat myrmex een sociaal medium op uw bedrijfsnetwerk maken of een speciale facebook pagina.

Ga naar social media

Animatiefilms

Software tutorials, demonstratiefilms, interactieve enquetes: bedrijfsapplicaties die nuttige feedback geven over uw werknemers of uw product demonstreren aan uw klanten.

Ga naar applicaties

nieuwe media

Game development, game trailers, 3d logo ontwerp, offerte modules en jquery mobile sites met touchscreen forms, Myrmex is specialist in innovatieve ontwikkeling.

Ga naar games en media

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.