Korte introductie: Myrmex Media

Welkom op de website van Myrmex Media. Myrmex werd opgericht in 2001 en heeft zich in 10 jaar tijd bewezen als een innovatief designbureau. Myrmex kenmerkt zich door een serieuze, klantvriendelijke houding. In een tijd waarin veel ontwerpbedrijven als paddestoelen uit de grond schoten (en vaak ook even snel weer verdwenen) kenmerkte Myrmex zich door een andere houding: directe bereikbaarheid, meedenken met de klant en geen 'uurtje factuurtje' mentaliteit maar dienstbaarheid en creativiteit. Om die reden kozen veel klanten voor Myrmex en blijven ze vaak ook onze klant.

Myrmex Media bestaat uitsluitend uit mensen met veel ervaring en grote kennis van zaken,: mensen die kunnen bogen op jarenlange ervaring in het veld en die ook al jarenlang met elkaar aan projecten werken. Daarom is een mediaproject bij Myrmex in goede handen: geen vertragingen, geen extra kosten, geen plotselinge verrassingen: een afgesproken prijs en deadline en een professioneel product. Op ons kunt u bouwen!

Bel voor direct contact: 06-40457898

 

an image

3d interieurs

Complexe interieurs in 3D, levensecht, met rotereermogelijkheid of 1st person walkthrough - onze 3D afdeling weet alles op 3D gebied te realiseren!

Ga naar 3D ontwerp

bedrijfsfilm productie

Professionele bedrijfsfilms met mooie, aantrekkelijke vormgeving om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsfilms

logo ontwerp

Professioneel grafisch ontwerp, gemaakt door gediplomeerde ontwerpers met veel ervaring in het opzetten van een identiteit. Logo's, huisstijl of brochure.

Ga naar grafisch ontwerp.

website design

Dynamische HTML5 en Jquery mobile enabled websites, perfect op elk type apparaat of browser - interactief, modern en met de nieuwste technologie.

Ga naar websites

nieuwe media

Bereik uw klanten en bezoekers door eigen social media te laten ontwerpen, of laat myrmex een sociaal medium op uw bedrijfsnetwerk maken of een speciale facebook pagina.

Ga naar social media

Animatiefilms

Software tutorials, demonstratiefilms, interactieve enquetes: bedrijfsapplicaties die nuttige feedback geven over uw werknemers of uw product demonstreren aan uw klanten.

Ga naar applicaties

nieuwe media

Game development, game trailers, 3d logo ontwerp, offerte modules en jquery mobile sites met touchscreen forms, Myrmex is specialist in innovatieve ontwikkeling.

Ga naar games en media

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.