Bedrijfsspel

 

Een spel laten maken met uzelf en uw medewerkers als figurant?

Vaak zoeken mensen een leuke of grappige manier om bijvoorbeeld hun 10 jarig of 25 jarig bestaan te vieren, of is er budget om eens iets leuks te doen voor de hele onderneming.

Voor zulke gelegenheden heeft Myrmex Media een speciale optie ontwikkeld: laat een spel maken waarin u en uw medewerkers zelf figureren! Dat is tegelijkertijd een leuke manier om uzelf en uw bedrijf te vereeuwigen, alsmede een leuke en plezierige aanvulling op uw website. Want zeg nu zelf: hoeveel bedrijven hebben zoiets? Het maakt u een unieke onderneming met gevoel voor humor. En dat waarderen mensen. Vraag ons eens naar de mogelijkheden. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

 

an image

3d interieurs

Complexe interieurs in 3D, levensecht, met rotereermogelijkheid of 1st person walkthrough - onze 3D afdeling weet alles op 3D gebied te realiseren!

Ga naar 3D ontwerp

bedrijfsfilm productie

Professionele bedrijfsfilms met mooie, aantrekkelijke vormgeving om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsfilms

logo ontwerp

Professioneel grafisch ontwerp, gemaakt door gediplomeerde ontwerpers met veel ervaring in het opzetten van een identiteit. Logo's, huisstijl of brochure.

Ga naar grafisch ontwerp.

website design

Dynamische HTML5 en Jquery mobile enabled websites, perfect op elk type apparaat of browser - interactief, modern en met de nieuwste technologie.

Ga naar websites

nieuwe media

Bereik uw klanten en bezoekers door eigen social media te laten ontwerpen, of laat myrmex een sociaal medium op uw bedrijfsnetwerk maken of een speciale facebook pagina.

Ga naar social media

Animatiefilms

Software tutorials, demonstratiefilms, interactieve enquetes: bedrijfsapplicaties die nuttige feedback geven over uw werknemers of uw product demonstreren aan uw klanten.

Ga naar applicaties

nieuwe media

Game development, game trailers, 3d logo ontwerp, offerte modules en jquery mobile sites met touchscreen forms, Myrmex is specialist in innovatieve ontwikkeling.

Ga naar games en media

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.