Games en Media

 

HTML5 games, flash games, Unity games: uw eigen bedrijfsspel

Spellen worden op de markt onderschat. Kijk maar naar het succes van Angry Birds, en diverse andere internetspellen. Een leuk spel is een uitstekende marketingtool: u vermaakt uw bezoekers, en heeft tegelijk een tool waarmee u gevens of abonnees kunt verzamelen.

Myrmex kan spellen voor u maken in Flash, HTML5 (werkend dus op een ipad of een iphone), of voor complexere spellen met de Unity engine. Ga eens met ons in gesprek om de mogelijkheden te bespreken: wij denken namelijk graag met u mee: wat is de optimalse constructie? Wat vind uw doelgroep leuk? Met welke technologie kan het spel het beste gemaakt worden? Dat soort vragen dien je vooraf, en niet achteraf, te stellen.

 

 

an image

3d interieurs

Complexe interieurs in 3D, levensecht, met rotereermogelijkheid of 1st person walkthrough - onze 3D afdeling weet alles op 3D gebied te realiseren!

Ga naar 3D ontwerp

bedrijfsfilm productie

Professionele bedrijfsfilms met mooie, aantrekkelijke vormgeving om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsfilms

logo ontwerp

Professioneel grafisch ontwerp, gemaakt door gediplomeerde ontwerpers met veel ervaring in het opzetten van een identiteit. Logo's, huisstijl of brochure.

Ga naar grafisch ontwerp.

website design

Dynamische HTML5 en Jquery mobile enabled websites, perfect op elk type apparaat of browser - interactief, modern en met de nieuwste technologie.

Ga naar websites

nieuwe media

Bereik uw klanten en bezoekers door eigen social media te laten ontwerpen, of laat myrmex een sociaal medium op uw bedrijfsnetwerk maken of een speciale facebook pagina.

Ga naar social media

Animatiefilms

Software tutorials, demonstratiefilms, interactieve enquetes: bedrijfsapplicaties die nuttige feedback geven over uw werknemers of uw product demonstreren aan uw klanten.

Ga naar applicaties

nieuwe media

Game development, game trailers, 3d logo ontwerp, offerte modules en jquery mobile sites met touchscreen forms, Myrmex is specialist in innovatieve ontwikkeling.

Ga naar games en media

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.