HTML5

 

HTML5 - de vervanger van Adobe Flash

Veel oude websites zijn in Adobe Flash gemaakt, maar missen nu een groot deel van het publiek, omdat veel mensen met mobiele apparaten op het internet aanwezig zijn en een grote groep daarvan (Ipad, Ipods) standaard geen flash in hun browser hebben. Daarom is het verstandig uw website of applicatie met moderne, open source technologie te laten bouwen en dus in HTML5, CSS3 en met Jquery Mobile, zodat de site ook op hele kleine schermen optimaal vertoond word en is afgestemd op touchscreens.

Myrmex bouwt zulke sites en doet meer - wij denken aktief met u mee over de mogelijkheden, over uw doelgroep en wat uw doelgroep van uw presentatie zal verwachten, en hoe u technologie slim kunt inzetten om makkelijker te bereiken wat u wil bereiken. Wij gaan graag eens met u in gesprek!

 

an image

3d interieurs

Complexe interieurs in 3D, levensecht, met rotereermogelijkheid of 1st person walkthrough - onze 3D afdeling weet alles op 3D gebied te realiseren!

Ga naar 3D ontwerp

bedrijfsfilm productie

Professionele bedrijfsfilms met mooie, aantrekkelijke vormgeving om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsfilms

logo ontwerp

Professioneel grafisch ontwerp, gemaakt door gediplomeerde ontwerpers met veel ervaring in het opzetten van een identiteit. Logo's, huisstijl of brochure.

Ga naar grafisch ontwerp.

website design

Dynamische HTML5 en Jquery mobile enabled websites, perfect op elk type apparaat of browser - interactief, modern en met de nieuwste technologie.

Ga naar websites

nieuwe media

Bereik uw klanten en bezoekers door eigen social media te laten ontwerpen, of laat myrmex een sociaal medium op uw bedrijfsnetwerk maken of een speciale facebook pagina.

Ga naar social media

Animatiefilms

Software tutorials, demonstratiefilms, interactieve enquetes: bedrijfsapplicaties die nuttige feedback geven over uw werknemers of uw product demonstreren aan uw klanten.

Ga naar applicaties

nieuwe media

Game development, game trailers, 3d logo ontwerp, offerte modules en jquery mobile sites met touchscreen forms, Myrmex is specialist in innovatieve ontwikkeling.

Ga naar games en media

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.