Poster Design: a1, a2, a3 posters of ander formaat

 

Laat een bedrijfsposter ontwerpen door myrmex

Organiseert uw organisatie regelmatig events, tentoonstellingen of wilt u een publieke campagne middels mooi ontworpen posters voeren? Myrmex Media ontwerpt mooie, uitdagende, de aandacht trekkende posters met grafiek en tekst over uw diensten of producten. Graag laten wij u zien wat er allemaal mogelijk is, wij ontwerpen posters op elk formaat.

Van een schitterende 300DPI A0 poster, tot een bescheiden maar effectieve poster op a3 formaat - het design kunt u met een gerust hart aan Myrmex uitbesteden. Ook voor uw bedrijfsfolders, online flip brochures, PDF en powerpoint presentaties en andere grafische toepassingen kunnen wij u van dienst zijn met innovatief en modern ontwerp.

Myrmex Media: al 10 jaar uw specialist in grafisch ontwerp!

 

Myrmex Design

Logo maken

U wilt een bedrijf beginnen en een eigen logo laten maken. Myrmex Media heeft meer dan 10 jaar ervaring in het maken van professionele bedrijfslogo's. Modern en innovatief.
Ga naar logo maken

Design traject logo

Het design traject bestaat altijd uit danwel 3, danwel 5, danwel 7 voorbeelden, afhankelijk van welk logo traject u kiest. Maar het resultaat mag er altijd zijn.

Ga naar logo design

logo finalisatie

Uw logo is altijd standaard geschikt om op groot formaat te laten drukken. Maar Myrmex kan ook uw logo in 3D animeren. Wij hebben daarom meer te bieden dan de meeste ontwerpbureaus.

Ga naar logo finalisatie

huisstijl ontwerp

Een goede huisstijl neemt de helft van uw verkooptaken over. Mensen kiezen altijd voor kwalitatieve uitstraling. Modern en innovatief voor de dag komen.

Ga naar huisstijl ontwerp

Briefpapier ontwerp

Schrijf uw klanten aan op mooi briefpapier. Zij betalen dan eerder, en doen ook eerder zaken met u. Ook uw offertes en vervolgpapier kunnen wij verzorgen.

Ga naar briefpapier ontwerp

Visitekaartje ontwerp

Uw visitekaartje moet er goed uitzien. Het is de eerste indruk die klanten van u hebben. Nieuw is het virale visitekaartje, waardoor mensen sneller uw bedrijf herinneren.
Ga naar visitekaartjes

Folder ontwerp

Voor stands, voor drukwerk, voor flyeren: uw reclamefolder zorgt voor meer omzet. Zorg ervoor dat hij er ook piekfijn uitziet.

Ga naar folder ontwerp

nieuwe media

Bedrijfsbrochure ontwerp - met een mooie brochure heeft uw verkoper bijna al geen argumenten meer nodig. Laat uw brochure ontwerpen door Myrmex Media.

Ga naar brochure ontwerp

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.