Logo Ontwerp: laat een specialist uw bedrijfslogo maken

Niets zo belangrijk als een sterk, indrukwekkend en modern logo

Myrmex Media is de aangewezen specialist voor het laten ontwikkelen van een nieuw grafisch gezicht voor uw bedrijfspresentatie, drukwerk, of andersoortig presentatiemateriaal. Onze grafische ontwerpers zijn door jarenlange ervaring in het ontwerpen van drukwerk en media door de wol geverft en kunnen goed advies verstrekken en uw onderneming grafisch in de verf zetten.

Kwaliteit uitstralen is in de zakenwereld van levensbelang, dus een eigen krachtig logo is een belangrijke investering voor elke ondernemer. Kies voor professionaliteit: u kunt het zich niet veroorloven opdrachten te verliezen wegens gebrek aan uitstraling

.Een logo dat uw leven lang meegaat: dat is een logo ontworpen door Myrmex Media.

 

Myrmex Design

Logo maken

U wilt een bedrijf beginnen en een eigen logo laten maken. Myrmex Media heeft meer dan 10 jaar ervaring in het maken van professionele bedrijfslogo's. Modern en innovatief.
Ga naar logo maken

Design traject logo

Het design traject bestaat altijd uit danwel 3, danwel 5, danwel 7 voorbeelden, afhankelijk van welk logo traject u kiest. Maar het resultaat mag er altijd zijn.

Ga naar logo design

logo finalisatie

Uw logo is altijd standaard geschikt om op groot formaat te laten drukken. Maar Myrmex kan ook uw logo in 3D animeren. Wij hebben daarom meer te bieden dan de meeste ontwerpbureaus.

Ga naar logo finalisatie

huisstijl ontwerp

Een goede huisstijl neemt de helft van uw verkooptaken over. Mensen kiezen altijd voor kwalitatieve uitstraling. Modern en innovatief voor de dag komen.

Ga naar huisstijl ontwerp

Briefpapier ontwerp

Schrijf uw klanten aan op mooi briefpapier. Zij betalen dan eerder, en doen ook eerder zaken met u. Ook uw offertes en vervolgpapier kunnen wij verzorgen.

Ga naar briefpapier ontwerp

Visitekaartje ontwerp

Uw visitekaartje moet er goed uitzien. Het is de eerste indruk die klanten van u hebben. Nieuw is het virale visitekaartje, waardoor mensen sneller uw bedrijf herinneren.
Ga naar visitekaartjes

Folder ontwerp

Voor stands, voor drukwerk, voor flyeren: uw reclamefolder zorgt voor meer omzet. Zorg ervoor dat hij er ook piekfijn uitziet.

Ga naar folder ontwerp

nieuwe media

Bedrijfsbrochure ontwerp - met een mooie brochure heeft uw verkoper bijna al geen argumenten meer nodig. Laat uw brochure ontwerpen door Myrmex Media.

Ga naar brochure ontwerp

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.