Ontwerp reclameposter of evenement poster

Bent u een culturele instelling of artiestenbureau en wilt u uw programma op visueel aantrekkelijke wijze presenteren? Wij hebben voor culturele instellingen speciale strippenkaarten waarmee zij een jaarlijks vantevoren afgesproken hoeveelheid uren inkopen, waarna wij maandelijks of wekelijks de grafische productie voor u uit handen nemen. U haalt dan altijd deadlines, heeft geen overhead, hoeft niemand zelf in diesnt te nemen. En dat pakt doorgaans een stuk voordeliger uit ook nog. Urenstrippenkaarten zijn er al vanaf 5 uren per maand, dus u kunt op voordelige manier uw hele grafische sector aan ons overlaten. Maar een individueel posterontwerp kan natuurlijk ook.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het maken van huisstijlen heeft Myrmex voor honderden bedrijven en culturele instellingen hun grafische gezicht verzorgd. Een professioneel design levers op en heeft zijn weerslag op uw uitstraling naar opdrachtgevers of subsidieverstrekkers toe. En Myrmex Media staat garant voor een fantastisch eindresultaat.

 

Myrmex Design

Logo maken

U wilt een bedrijf beginnen en een eigen logo laten maken. Myrmex Media heeft meer dan 10 jaar ervaring in het maken van professionele bedrijfslogo's. Modern en innovatief.
Ga naar logo maken

Design traject logo

Het design traject bestaat altijd uit danwel 3, danwel 5, danwel 7 voorbeelden, afhankelijk van welk logo traject u kiest. Maar het resultaat mag er altijd zijn.

Ga naar logo design

logo finalisatie

Uw logo is altijd standaard geschikt om op groot formaat te laten drukken. Maar Myrmex kan ook uw logo in 3D animeren. Wij hebben daarom meer te bieden dan de meeste ontwerpbureaus.

Ga naar logo finalisatie

huisstijl ontwerp

Een goede huisstijl neemt de helft van uw verkooptaken over. Mensen kiezen altijd voor kwalitatieve uitstraling. Modern en innovatief voor de dag komen.

Ga naar huisstijl ontwerp

Briefpapier ontwerp

Schrijf uw klanten aan op mooi briefpapier. Zij betalen dan eerder, en doen ook eerder zaken met u. Ook uw offertes en vervolgpapier kunnen wij verzorgen.

Ga naar briefpapier ontwerp

Visitekaartje ontwerp

Uw visitekaartje moet er goed uitzien. Het is de eerste indruk die klanten van u hebben. Nieuw is het virale visitekaartje, waardoor mensen sneller uw bedrijf herinneren.
Ga naar visitekaartjes

Folder ontwerp

Voor stands, voor drukwerk, voor flyeren: uw reclamefolder zorgt voor meer omzet. Zorg ervoor dat hij er ook piekfijn uitziet.

Ga naar folder ontwerp

nieuwe media

Bedrijfsbrochure ontwerp - met een mooie brochure heeft uw verkoper bijna al geen argumenten meer nodig. Laat uw brochure ontwerpen door Myrmex Media.

Ga naar brochure ontwerp

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.