Factuur ontwerp - sjablonen voor PDF, word en Open office

Bij een huisstijl design traject van Myrmex Media krijgt u ook standaard indien gewenst een factuur volledig in uw huisstijl aangeleverd. Dat kan als Word sjabloon of als Open Office document. maar wij kunnen elke maat voor u naar wens ontwerpen. Of een mooie factuur eerder betaald wordt durven wij niet te garanderen, maar het helpt in elk geval om uw betrouwbare uitstraling te vergroten. Ook leveren wij u desgewenst het bronontwerp aan zodat u zelf uw gegevens bij bijvoorbeeld verhuizing kunt wijzigen. Die flexibiliteit stellen klanten doorgaans zeer op prijs: Myrmex Media doet slechts aan klantbinding die niet afhankelijk is van het afschermen van bronnen. U betaalt het ontwerp, dus is het uw eigendom, niet het onze.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het maken van huisstijlen heeft Myrmex voor honderden bedrijven hun grafische gezicht verzorgd. Voor grote ondernemingen hebben wij speciale grafische strippenkaarten: u koopt een afgesproken hoeveelheid uren per maand of jaar in en heeft op voordelige wijze minder overhead. En Myrmex Media staat garant voor een fantastisch eindresultaat.

 

Myrmex Design

Logo maken

U wilt een bedrijf beginnen en een eigen logo laten maken. Myrmex Media heeft meer dan 10 jaar ervaring in het maken van professionele bedrijfslogo's. Modern en innovatief.
Ga naar logo maken

Design traject logo

Het design traject bestaat altijd uit danwel 3, danwel 5, danwel 7 voorbeelden, afhankelijk van welk logo traject u kiest. Maar het resultaat mag er altijd zijn.

Ga naar logo design

logo finalisatie

Uw logo is altijd standaard geschikt om op groot formaat te laten drukken. Maar Myrmex kan ook uw logo in 3D animeren. Wij hebben daarom meer te bieden dan de meeste ontwerpbureaus.

Ga naar logo finalisatie

huisstijl ontwerp

Een goede huisstijl neemt de helft van uw verkooptaken over. Mensen kiezen altijd voor kwalitatieve uitstraling. Modern en innovatief voor de dag komen.

Ga naar huisstijl ontwerp

Briefpapier ontwerp

Schrijf uw klanten aan op mooi briefpapier. Zij betalen dan eerder, en doen ook eerder zaken met u. Ook uw offertes en vervolgpapier kunnen wij verzorgen.

Ga naar briefpapier ontwerp

Visitekaartje ontwerp

Uw visitekaartje moet er goed uitzien. Het is de eerste indruk die klanten van u hebben. Nieuw is het virale visitekaartje, waardoor mensen sneller uw bedrijf herinneren.
Ga naar visitekaartjes

Folder ontwerp

Voor stands, voor drukwerk, voor flyeren: uw reclamefolder zorgt voor meer omzet. Zorg ervoor dat hij er ook piekfijn uitziet.

Ga naar folder ontwerp

nieuwe media

Bedrijfsbrochure ontwerp - met een mooie brochure heeft uw verkoper bijna al geen argumenten meer nodig. Laat uw brochure ontwerpen door Myrmex Media.

Ga naar brochure ontwerp

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.