Huisstijl ontwerp: origineel, modern, professioneel drukwerk

Een consistente uitstraling duidt op kwaliteit. Geen uitstraling, geen opdrachten.

Wilt u een hele huisstijl oftewel corporate identity door Myrmex laten ontwikkelen? Dan heeft Myrmex Media de ervaring en de visie die uw onderneming nodig heeft om goed uit de verf te komen. :Als u als onderneming een consistente, kwalitatief hoogwaardige uitstraling wilt hebben die naar klanten en prospecten toe vertrouwen biedt is een goede huisstijl geen overbodige luxe maar voorwaarde.

Myrmex Media ontwerpt sinds 2001 huisstijlen of corporate identities voor het bedrijfsleven en denkt graag met u mee om te kijken hoe wij uw onderneming maximaal kunnen profileren. Uw huisstijl is uw kracht: ga eens met ons in gesprek over de mogelijkheden Ook ontwerpen of herontwerpen wij graag uw website in een compleet consistent grafisch pakket zodat uw onderneming één uitstraling heeft.

 

Myrmex Design

Logo maken

U wilt een bedrijf beginnen en een eigen logo laten maken. Myrmex Media heeft meer dan 10 jaar ervaring in het maken van professionele bedrijfslogo's. Modern en innovatief.
Ga naar logo maken

Design traject logo

Het design traject bestaat altijd uit danwel 3, danwel 5, danwel 7 voorbeelden, afhankelijk van welk logo traject u kiest. Maar het resultaat mag er altijd zijn.

Ga naar logo design

logo finalisatie

Uw logo is altijd standaard geschikt om op groot formaat te laten drukken. Maar Myrmex kan ook uw logo in 3D animeren. Wij hebben daarom meer te bieden dan de meeste ontwerpbureaus.

Ga naar logo finalisatie

huisstijl ontwerp

Een goede huisstijl neemt de helft van uw verkooptaken over. Mensen kiezen altijd voor kwalitatieve uitstraling. Modern en innovatief voor de dag komen.

Ga naar huisstijl ontwerp

Briefpapier ontwerp

Schrijf uw klanten aan op mooi briefpapier. Zij betalen dan eerder, en doen ook eerder zaken met u. Ook uw offertes en vervolgpapier kunnen wij verzorgen.

Ga naar briefpapier ontwerp

Visitekaartje ontwerp

Uw visitekaartje moet er goed uitzien. Het is de eerste indruk die klanten van u hebben. Nieuw is het virale visitekaartje, waardoor mensen sneller uw bedrijf herinneren.
Ga naar visitekaartjes

Folder ontwerp

Voor stands, voor drukwerk, voor flyeren: uw reclamefolder zorgt voor meer omzet. Zorg ervoor dat hij er ook piekfijn uitziet.

Ga naar folder ontwerp

nieuwe media

Bedrijfsbrochure ontwerp - met een mooie brochure heeft uw verkoper bijna al geen argumenten meer nodig. Laat uw brochure ontwerpen door Myrmex Media.

Ga naar brochure ontwerp

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.