Brochure ontwerp: moderne boek of brochure ontwerpen met interactieve mogelijkheden

Een originele bedrijfbrochure

Een mooie brochure is een kwalitatieve meerwaarde voor uw onderneming. Het is naast een website een prima middel voor een stuk marketing naar klanten en prospecten toe en heeft daarnaast meer klassieke uitstraling dan een website: een website heeft iedereen al, maar een mooie brochure overtuigt meer van uw daadwerkelijke succes als onderneming.

Geef uw verkoper een mooie brochure mee en u zult zien dat hij meer opdrachten binnenhaalt. Myrmex Media verzorgt graag uw bedrijfsbrochure - met 10 jaar ontwerp ervaring kunt u vertrouwen op het eindresultaat. Ook interactieve brochures zijn mogelijk - denk bijvoorbeeld aan een interactieve PDF of een Flash flipbook. Dat heeft de concurrent niet!

 

 

Myrmex Design

Logo maken

U wilt een bedrijf beginnen en een eigen logo laten maken. Myrmex Media heeft meer dan 10 jaar ervaring in het maken van professionele bedrijfslogo's. Modern en innovatief.
Ga naar logo maken

Design traject logo

Het design traject bestaat altijd uit danwel 3, danwel 5, danwel 7 voorbeelden, afhankelijk van welk logo traject u kiest. Maar het resultaat mag er altijd zijn.

Ga naar logo design

logo finalisatie

Uw logo is altijd standaard geschikt om op groot formaat te laten drukken. Maar Myrmex kan ook uw logo in 3D animeren. Wij hebben daarom meer te bieden dan de meeste ontwerpbureaus.

Ga naar logo finalisatie

huisstijl ontwerp

Een goede huisstijl neemt de helft van uw verkooptaken over. Mensen kiezen altijd voor kwalitatieve uitstraling. Modern en innovatief voor de dag komen.

Ga naar huisstijl ontwerp

Briefpapier ontwerp

Schrijf uw klanten aan op mooi briefpapier. Zij betalen dan eerder, en doen ook eerder zaken met u. Ook uw offertes en vervolgpapier kunnen wij verzorgen.

Ga naar briefpapier ontwerp

Visitekaartje ontwerp

Uw visitekaartje moet er goed uitzien. Het is de eerste indruk die klanten van u hebben. Nieuw is het virale visitekaartje, waardoor mensen sneller uw bedrijf herinneren.
Ga naar visitekaartjes

Folder ontwerp

Voor stands, voor drukwerk, voor flyeren: uw reclamefolder zorgt voor meer omzet. Zorg ervoor dat hij er ook piekfijn uitziet.

Ga naar folder ontwerp

nieuwe media

Bedrijfsbrochure ontwerp - met een mooie brochure heeft uw verkoper bijna al geen argumenten meer nodig. Laat uw brochure ontwerpen door Myrmex Media.

Ga naar brochure ontwerp

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.