Myrmex Media: Modern Grafisch Ontwerp dat overtuigt. Logo, huisstijl, Brochure ontwerp en meer.

Een innovatief, modern ontwerp voor uw presentatie

Myrmex Media is de aangewezen partner voor het laten ontwikkelen van een nieuw grafisch gezicht voor uw bedrijfspresentatie, drukwerk, of andersoortig presentatiemateriaal. Onze grafische ontwerpers zijn door jarenlange ervaring in het ontwerpen van drukwerk en media overal op voorbereid. Goed geschoolde ontwerper met veel ervaring - tegen talent kan immers niets op.

Voor grotere ondernemingen hebben wij ontwerp-strippenkaarten: u koopt per maand of per jaar een vooraf gesproken hoeveelheid uren in en kunt dan altijd van onze diensten gebruik maken. Uren die niet gebruikt worden schuiven dan gewoon door. Effectief en makkelijk. Vraag eens naar de mogelijkheden. Of het nu gaat om een modern logo, onnovatieve ontwerp oplossingen of indrukwekkend presentatie materiaal of drukwerk: Myrmex maakt het voor u.

 

 

Myrmex Design

Logo maken

U wilt een bedrijf beginnen en een eigen logo laten maken. Myrmex Media heeft meer dan 10 jaar ervaring in het maken van professionele bedrijfslogo's. Modern en innovatief.
Ga naar logo maken

Design traject logo

Het design traject bestaat altijd uit danwel 3, danwel 5, danwel 7 voorbeelden, afhankelijk van welk logo traject u kiest. Maar het resultaat mag er altijd zijn.

Ga naar logo design

logo finalisatie

Uw logo is altijd standaard geschikt om op groot formaat te laten drukken. Maar Myrmex kan ook uw logo in 3D animeren. Wij hebben daarom meer te bieden dan de meeste ontwerpbureaus.

Ga naar logo finalisatie

huisstijl ontwerp

Een goede huisstijl neemt de helft van uw verkooptaken over. Mensen kiezen altijd voor kwalitatieve uitstraling. Modern en innovatief voor de dag komen.

Ga naar huisstijl ontwerp

Briefpapier ontwerp

Schrijf uw klanten aan op mooi briefpapier. Zij betalen dan eerder, en doen ook eerder zaken met u. Ook uw offertes en vervolgpapier kunnen wij verzorgen.

Ga naar briefpapier ontwerp

Visitekaartje ontwerp

Uw visitekaartje moet er goed uitzien. Het is de eerste indruk die klanten van u hebben. Nieuw is het virale visitekaartje, waardoor mensen sneller uw bedrijf herinneren.
Ga naar visitekaartjes

Folder ontwerp

Voor stands, voor drukwerk, voor flyeren: uw reclamefolder zorgt voor meer omzet. Zorg ervoor dat hij er ook piekfijn uitziet.

Ga naar folder ontwerp

nieuwe media

Bedrijfsbrochure ontwerp - met een mooie brochure heeft uw verkoper bijna al geen argumenten meer nodig. Laat uw brochure ontwerpen door Myrmex Media.

Ga naar brochure ontwerp

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.