Voiceover en muziek

 

Geen film zonder de juiste muziek en voiceover

Een bedrijfsfilm kan natuurlijk noch muziek noch een voiceover hebben - dat komt voor in sitatiaties waarbij men verwacht dat de doelgroep geen geluid ter beschikking heeft - maar het merendeel van de bedrijfsfilms heeft wel een voiceover, soms zelfs in meerdere talen, en ook muziek als een soort finishing, dramatic touch. Myrmex Media zorgt op verzoek voor beide.

Wie schrijft het voiceover script?Die vraag wordt altijd al snel gesteld - iemand moet immers de tekst schrijven die door de stemacteur zal worden opgelezen. Myrmex Media pakt dat zo aan: uw onderneming schrijft in grove lijnen op welke ideeen in welke volgorde in de voiceover verteld moeten worden, en deze ruwe tekst wordt door ons omgezet in een professioneel voiceover script. Op die manier wordt precies verteld wat u verwacht had

 

an image

3d animaties

3D animaties, 3d mascottes, liupsynch animaties, uw logo geanimeerd in 3D, films voor 3D televisies: Myrmex verzorgt al uw wensen op 3D animatie gebied.

Ga naar 3D animaties

bedrijfsfilm productie

Laat een mooie bedrijfsfilm maken om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsvideo

logo ontwerp

Flash animaties met interactiviteit, flashvideos net als op Youtube, streaming video en videocasting: uw website komt tot leven met snelle streaming.

Ga naar flash animaties

website design

Bouwen van 3d modellen gebaseerd op uw ideeen of productplannen: met geavanceerde rendering zodat uw plan er al uit ziet als een echt product.

Ga naar 3d modellen

nieuwe media

Een mooie reclamefilm met humor - Myrmex verzint uw marketingconcepten en organiseert en verzorgt de shooting.

Ga naar reclamefilm

Animatiefilms

Met een leuke getekende animatie of een 2D animatie kunt u uw product of dienst op een grappige, aansprekende manier aan uw doelgroep presenteren.

Ga naar 2d animaties

nieuwe media

Help! Doelgroep heeft geen flash plugin! Geen nood, Myrmex maakt al uw films en animaties in HTML5 formaat, compatibel met alle mobiele apparaten.

Ga naar html5 animaties

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.