Demonstratie video

 

Professionele demonstratievideo voor uw product of dienst

Een eigen demonstratiefilm is meer dan een overbodige luxe. Door uw product of dienst op een professionele en visueel aantrekkelijke wijze in beeld te brengen bindt u een doelgroep of prospecten aan u en wekt u hun vertrouwen. Het concept voor de film kan zowel humoristisch als serieus zijn, afhankelijk van wat uw doelgroep prefereert. Als u als onderneming een product of dienst wilt promoten dan is het laten maken van een professionele instructiefilm een goed idee.

Zo'n film kunt u zowel gebruiken voor presentatie op een beurs, voor marketing acties naar klanten of prospecten toe, voor verspreiding via website(s) of voor vertoning op televisie. Alles is mogelijk en wij denken met u mee!

 

an image

3d animaties

3D animaties, 3d mascottes, liupsynch animaties, uw logo geanimeerd in 3D, films voor 3D televisies: Myrmex verzorgt al uw wensen op 3D animatie gebied.

Ga naar 3D animaties

bedrijfsfilm productie

Laat een mooie bedrijfsfilm maken om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsvideo

logo ontwerp

Flash animaties met interactiviteit, flashvideos net als op Youtube, streaming video en videocasting: uw website komt tot leven met snelle streaming.

Ga naar flash animaties

website design

Bouwen van 3d modellen gebaseerd op uw ideeen of productplannen: met geavanceerde rendering zodat uw plan er al uit ziet als een echt product.

Ga naar 3d modellen

nieuwe media

Een mooie reclamefilm met humor - Myrmex verzint uw marketingconcepten en organiseert en verzorgt de shooting.

Ga naar reclamefilm

Animatiefilms

Met een leuke getekende animatie of een 2D animatie kunt u uw product of dienst op een grappige, aansprekende manier aan uw doelgroep presenteren.

Ga naar 2d animaties

nieuwe media

Help! Doelgroep heeft geen flash plugin! Geen nood, Myrmex maakt al uw films en animaties in HTML5 formaat, compatibel met alle mobiele apparaten.

Ga naar html5 animaties

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.