Streaming flashvideo

 

Streaming flashvideo op uw bedrijfswebsite

De populariteit van een site als Youtube toont het aan: internetvideo is het communicatiemedium van de toekomst! Een mooie internetpresentatie is niet langer een overbodige luxe meer maar eerder een strikte noodzaak om mensen van uw kwaliteiten te overtuigen.

Laat daarom Myrmex Media uw bedrijfsfilm maken, u krijgt deze voor een kleine meerprijs inclusief streaming webversie aangeleverd met gratis montage op uw website! Behalve op autoplay DVD leveren wij voor een kleine meerprijs ook een volledig digitale versie van uw bedrijfsfilm aan, die wij ook nog eens gratis zelf in uw website monteren. Een universeel toegankelijke streaming versie met eigen webspeler, volgens de laatste Macromedia Flash technieken.

 

an image

3d animaties

3D animaties, 3d mascottes, liupsynch animaties, uw logo geanimeerd in 3D, films voor 3D televisies: Myrmex verzorgt al uw wensen op 3D animatie gebied.

Ga naar 3D animaties

bedrijfsfilm productie

Laat een mooie bedrijfsfilm maken om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsvideo

logo ontwerp

Flash animaties met interactiviteit, flashvideos net als op Youtube, streaming video en videocasting: uw website komt tot leven met snelle streaming.

Ga naar flash animaties

website design

Bouwen van 3d modellen gebaseerd op uw ideeen of productplannen: met geavanceerde rendering zodat uw plan er al uit ziet als een echt product.

Ga naar 3d modellen

nieuwe media

Een mooie reclamefilm met humor - Myrmex verzint uw marketingconcepten en organiseert en verzorgt de shooting.

Ga naar reclamefilm

Animatiefilms

Met een leuke getekende animatie of een 2D animatie kunt u uw product of dienst op een grappige, aansprekende manier aan uw doelgroep presenteren.

Ga naar 2d animaties

nieuwe media

Help! Doelgroep heeft geen flash plugin! Geen nood, Myrmex maakt al uw films en animaties in HTML5 formaat, compatibel met alle mobiele apparaten.

Ga naar html5 animaties

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.