Originele composities

 

Filmmuziek in eigen hand: originele composities door Myrmex Media

U wilt een film op de markt brengen met filmmuziek maar u heeft geen zin om jaarlijks een hoge bijdrage te moeten betalen aan Buma Stemra? Dan kunt u geen gebruik maken van een bestaand repetoir of een componist die is aangesloten bij Buma Stemra. Myrmex Media heeft een eigen geluidsstudio en kan muziek op maat voor uw film maken, vaak tegen een scherpe prijs die u anders ook kwijt zou zijn voor een componist van wie u ook nog eens een jaarlijkse rekening kunt verwachten via de Buma, want nadat u hem heeft betaald moet u ook nog eens betalen voor 'gebruik van zijn muziek'. Myrmex vindt dat niet terecht en heeft zich dus niet aangesloten bij Buma. Voor onze originele composities betaalt u eenmalig en daarna nooit meer iets.


 

an image

3d animaties

3D animaties, 3d mascottes, liupsynch animaties, uw logo geanimeerd in 3D, films voor 3D televisies: Myrmex verzorgt al uw wensen op 3D animatie gebied.

Ga naar 3D animaties

bedrijfsfilm productie

Laat een mooie bedrijfsfilm maken om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsvideo

logo ontwerp

Flash animaties met interactiviteit, flashvideos net als op Youtube, streaming video en videocasting: uw website komt tot leven met snelle streaming.

Ga naar flash animaties

website design

Bouwen van 3d modellen gebaseerd op uw ideeen of productplannen: met geavanceerde rendering zodat uw plan er al uit ziet als een echt product.

Ga naar 3d modellen

nieuwe media

Een mooie reclamefilm met humor - Myrmex verzint uw marketingconcepten en organiseert en verzorgt de shooting.

Ga naar reclamefilm

Animatiefilms

Met een leuke getekende animatie of een 2D animatie kunt u uw product of dienst op een grappige, aansprekende manier aan uw doelgroep presenteren.

Ga naar 2d animaties

nieuwe media

Help! Doelgroep heeft geen flash plugin! Geen nood, Myrmex maakt al uw films en animaties in HTML5 formaat, compatibel met alle mobiele apparaten.

Ga naar html5 animaties

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.