Elk genre muziek: dancemuziek, sfeermuziek of dramatische muziek bij films

 

Filmmuziek op maat van professioneel componist: Martijn Benders

Myrmex media heeft een eigen geluidsstudio waar wij filmuziek en muziek voor animaties en andere producties maken. Wij zijn niet aangesloten bij Buma zodat dit voor onze klanten in de kosten scheelt en wij kunnen wuziek in elke genre voor u maken: u laat ons de productie zien en het gewenste genre en wij maken bijpassende muziek die dan uw eigendom wordt, zonder dat u nog jaarlijks rechten hoeft af te staan aa de Buma. Een win win situatie.

Voor een eenmalig bedrag zonder bijkomende kosten maar Myrmex geluidsstudio een eigen compositie voor u die perfect past bij uw productie.


 

an image

3d animaties

3D animaties, 3d mascottes, liupsynch animaties, uw logo geanimeerd in 3D, films voor 3D televisies: Myrmex verzorgt al uw wensen op 3D animatie gebied.

Ga naar 3D animaties

bedrijfsfilm productie

Laat een mooie bedrijfsfilm maken om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsvideo

logo ontwerp

Flash animaties met interactiviteit, flashvideos net als op Youtube, streaming video en videocasting: uw website komt tot leven met snelle streaming.

Ga naar flash animaties

website design

Bouwen van 3d modellen gebaseerd op uw ideeen of productplannen: met geavanceerde rendering zodat uw plan er al uit ziet als een echt product.

Ga naar 3d modellen

nieuwe media

Een mooie reclamefilm met humor - Myrmex verzint uw marketingconcepten en organiseert en verzorgt de shooting.

Ga naar reclamefilm

Animatiefilms

Met een leuke getekende animatie of een 2D animatie kunt u uw product of dienst op een grappige, aansprekende manier aan uw doelgroep presenteren.

Ga naar 2d animaties

nieuwe media

Help! Doelgroep heeft geen flash plugin! Geen nood, Myrmex maakt al uw films en animaties in HTML5 formaat, compatibel met alle mobiele apparaten.

Ga naar html5 animaties

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.