DVD film

 

Een DVD rondmailen aan uw klantenlijst

Als u Myrmex Media een bedrijffilm laat maken dan wordt deze standaard op autoplay DVD opgeleverd die u in elke DVD speler moeiteloos kunt afspelen. Dit kan zowel als film die afspeelt in een eeuwige loop, als ook als film die middels een menu wordt aangestuurd. In dat laatste geval moet er ook een DVD menu gemaakt worden. Eigentijdse vormgeving en moderne stijlmiddelen, en inzet van vernieuwende technieken staan bij ons voorop in de productie. Zodat u een kwaliteits DVD heeft als onderneming die uw prospects weet te overtuigen van uw kwaliteit.

Met een hoge kwaliteits DVD of - als alternatief - een video op reusable USB stick - maakt u geheid indruk op prospects of klanten.

 

 

an image

3d animaties

3D animaties, 3d mascottes, liupsynch animaties, uw logo geanimeerd in 3D, films voor 3D televisies: Myrmex verzorgt al uw wensen op 3D animatie gebied.

Ga naar 3D animaties

bedrijfsfilm productie

Laat een mooie bedrijfsfilm maken om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsvideo

logo ontwerp

Flash animaties met interactiviteit, flashvideos net als op Youtube, streaming video en videocasting: uw website komt tot leven met snelle streaming.

Ga naar flash animaties

website design

Bouwen van 3d modellen gebaseerd op uw ideeen of productplannen: met geavanceerde rendering zodat uw plan er al uit ziet als een echt product.

Ga naar 3d modellen

nieuwe media

Een mooie reclamefilm met humor - Myrmex verzint uw marketingconcepten en organiseert en verzorgt de shooting.

Ga naar reclamefilm

Animatiefilms

Met een leuke getekende animatie of een 2D animatie kunt u uw product of dienst op een grappige, aansprekende manier aan uw doelgroep presenteren.

Ga naar 2d animaties

nieuwe media

Help! Doelgroep heeft geen flash plugin! Geen nood, Myrmex maakt al uw films en animaties in HTML5 formaat, compatibel met alle mobiele apparaten.

Ga naar html5 animaties

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.