Product poster

 

Een mooie in 3D vormgegeven poster van uw product of dienst

U wilt de markt op met uw product. Maar u heeft nog geen promotiemateriaal. Is het geen idee om een mooie 3D visual van uw product te laten maken, op posterformaat, zodat iedereen op een indrukwekkende wijze uw nieuwe product kan zien, op de plekken waar het ter zake doet?

Myrmex Media ontwerpt zowel uw 3D visualisatie als de poster, zodat alles flexibel en soepel verloopt. En gaan wij vaker samenwerken dan kunt u altijd makkelijk via ons strippenkaart model uren inkopen.

In onze sectie 'grafisch ontwerp' is meer te lezen over het ontwerpen van posters.

 

 

an image

3d animaties

3D animaties, 3d mascottes, liupsynch animaties, uw logo geanimeerd in 3D, films voor 3D televisies: Myrmex verzorgt al uw wensen op 3D animatie gebied.

Ga naar 3D animaties

bedrijfsfilm productie

Laat een mooie bedrijfsfilm maken om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsvideo

logo ontwerp

Flash animaties met interactiviteit, flashvideos net als op Youtube, streaming video en videocasting: uw website komt tot leven met snelle streaming.

Ga naar flash animaties

website design

Bouwen van 3d modellen gebaseerd op uw ideeen of productplannen: met geavanceerde rendering zodat uw plan er al uit ziet als een echt product.

Ga naar 3d modellen

nieuwe media

Een mooie reclamefilm met humor - Myrmex verzint uw marketingconcepten en organiseert en verzorgt de shooting.

Ga naar reclamefilm

Animatiefilms

Met een leuke getekende animatie of een 2D animatie kunt u uw product of dienst op een grappige, aansprekende manier aan uw doelgroep presenteren.

Ga naar 2d animaties

nieuwe media

Help! Doelgroep heeft geen flash plugin! Geen nood, Myrmex maakt al uw films en animaties in HTML5 formaat, compatibel met alle mobiele apparaten.

Ga naar html5 animaties

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.