3d in flash

 

3d animaties in Flash op uw website

Adobe Flash is uitermate geschikt om 3D animaties en 3D films met bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie op uw website in te bedden, met een streaming engine en een preloader, zodat hij op elk type internetverbinding soepel afspeelt. Myrmex Media kan zule 3D voor u maken, zulke flasspelers voor u maken en zorgen voor de streaming en de preloaders - bovendien zijn wij gespecialiseerd in fullscreen video, wat op uw bezoekers veel indruk zal maken. Vraag ons naar de mogelijkheden:

Ook andersoortige animaties, bijvoorbeeld 2D animaties en cartoon animaties, kunnen wij voor u maken. Wij zijn bovendien een van de weinige bedrijven in Nederland die uit de voeten kunnen met HTML5, Swiffy en Jquery, zodat wij beter kunnen maken wat u wilt zien met de laatste technologien.

 

an image

3d animaties

3D animaties, 3d mascottes, liupsynch animaties, uw logo geanimeerd in 3D, films voor 3D televisies: Myrmex verzorgt al uw wensen op 3D animatie gebied.

Ga naar 3D animaties

bedrijfsfilm productie

Laat een mooie bedrijfsfilm maken om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsvideo

logo ontwerp

Flash animaties met interactiviteit, flashvideos net als op Youtube, streaming video en videocasting: uw website komt tot leven met snelle streaming.

Ga naar flash animaties

website design

Bouwen van 3d modellen gebaseerd op uw ideeen of productplannen: met geavanceerde rendering zodat uw plan er al uit ziet als een echt product.

Ga naar 3d modellen

nieuwe media

Een mooie reclamefilm met humor - Myrmex verzint uw marketingconcepten en organiseert en verzorgt de shooting.

Ga naar reclamefilm

Animatiefilms

Met een leuke getekende animatie of een 2D animatie kunt u uw product of dienst op een grappige, aansprekende manier aan uw doelgroep presenteren.

Ga naar 2d animaties

nieuwe media

Help! Doelgroep heeft geen flash plugin! Geen nood, Myrmex maakt al uw films en animaties in HTML5 formaat, compatibel met alle mobiele apparaten.

Ga naar html5 animaties

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.