3D bedrijfsfilm

 

Een gewone bedrijfsfilm of een 3D bedrijfsfilm?

Soms vragen mensen ons of ze beter een gewone bedrijfsfilm of een bedrijfsfilm in 3D kunnen laten maken. Die mensen moeten begrijpen dat er niet zoeits bestaat als een 'gewone' bedrijfsfilm. Elke film die Myrmex Media maakt is een klasseproduct, gemaakt met eigentijdse technieken en iets waar u trots op zult kunnen zijn. Of dat nu als reguliere of als 3D film gemaakt wordt doet niet zoveel ter zake - wel is over het algemeen 3D tijdsintensiever en dus wat duurder, maar dat is ook niet in elk geval zo. Vraag ons dus even om advies voor de beste keuze!

Myrmex probeert altijd samen met u te kijken naar de meest effectieve oplossing voor uw doelgroep. Omdat wij al 10 jaar bestaan hebben we gedegen kennis over wat wel en wat niet werkt op de markt.

 

an image

3d animaties

3D animaties, 3d mascottes, liupsynch animaties, uw logo geanimeerd in 3D, films voor 3D televisies: Myrmex verzorgt al uw wensen op 3D animatie gebied.

Ga naar 3D animaties

bedrijfsfilm productie

Laat een mooie bedrijfsfilm maken om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsvideo

logo ontwerp

Flash animaties met interactiviteit, flashvideos net als op Youtube, streaming video en videocasting: uw website komt tot leven met snelle streaming.

Ga naar flash animaties

website design

Bouwen van 3d modellen gebaseerd op uw ideeen of productplannen: met geavanceerde rendering zodat uw plan er al uit ziet als een echt product.

Ga naar 3d modellen

nieuwe media

Een mooie reclamefilm met humor - Myrmex verzint uw marketingconcepten en organiseert en verzorgt de shooting.

Ga naar reclamefilm

Animatiefilms

Met een leuke getekende animatie of een 2D animatie kunt u uw product of dienst op een grappige, aansprekende manier aan uw doelgroep presenteren.

Ga naar 2d animaties

nieuwe media

Help! Doelgroep heeft geen flash plugin! Geen nood, Myrmex maakt al uw films en animaties in HTML5 formaat, compatibel met alle mobiele apparaten.

Ga naar html5 animaties

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.