3D animaties

Voordeel van een 3D animatie?

Veel mensen zijn tegenwoordig gewend aan 3D omgevingen - denk aan hun veelvuldige toepassing in games. Wie dus modern voor de dag wil komen moet op een intelligente wijze op die gewenning inspelen. Met 3D is heel veel mogelijk. Vormgeven van uw producten, in kaart brengen van uw bedrijfsgebouw, instructievideo's voor uw machines, alles is in principe mogelijk!

Met 3D vormgeving kan de werkelijkheid worden overstegen! Vraagt u zich nooit af waarom veel producten, gebouwen en beelden er zo perfect, volmaakt uitzien? Dat is omdat zij in 3D gemaakt zijn. Een dure stockfotograaf is dan niet langer nodig om uw product in beeld te brengen, en bovendien kunnen 3D modellen steeds herbruikt worden. Bekijk onze recente voorbeeldfilms

 

 

an image

3d animaties

3D animaties, 3d mascottes, liupsynch animaties, uw logo geanimeerd in 3D, films voor 3D televisies: Myrmex verzorgt al uw wensen op 3D animatie gebied.

Ga naar 3D animaties

bedrijfsfilm productie

Laat een mooie bedrijfsfilm maken om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsvideo

logo ontwerp

Flash animaties met interactiviteit, flashvideos net als op Youtube, streaming video en videocasting: uw website komt tot leven met snelle streaming.

Ga naar flash animaties

website design

Bouwen van 3d modellen gebaseerd op uw ideeen of productplannen: met geavanceerde rendering zodat uw plan er al uit ziet als een echt product.

Ga naar 3d modellen

nieuwe media

Een mooie reclamefilm met humor - Myrmex verzint uw marketingconcepten en organiseert en verzorgt de shooting.

Ga naar reclamefilm

Animatiefilms

Met een leuke getekende animatie of een 2D animatie kunt u uw product of dienst op een grappige, aansprekende manier aan uw doelgroep presenteren.

Ga naar 2d animaties

nieuwe media

Help! Doelgroep heeft geen flash plugin! Geen nood, Myrmex maakt al uw films en animaties in HTML5 formaat, compatibel met alle mobiele apparaten.

Ga naar html5 animaties

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.