Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.

Investeren

an imageInvesteren in een eigen sociaal netwerk

Bent u op zoek naar een goede investering? Myrmex is met een plan bezig een eigen sociaal netwerk te creeeren en zoekt hiervoor nog partners. U kunt dan zelf deels eigenaar worden van het project, en dus ook delen in de winst als het een succes zal worden. Ook kunnen wij meehelpen bij een al bestaand project door programmeurs te leveren. Laat ons uw wensen even weten via netwerk@myrmex.nl en wij kunnen u laten zien hoe ver we al zijn met het bouwen van zo'n netwerk en wat naar ons inzicht nodig is om het een succes te maken.

Ook als u partner wilt worden met Myrmex of ideeen heeft voor een gezamenlijk project horen wij dit graag via email over netwerk@myrmex.nl.

an image

3d interieurs

Complexe interieurs in 3D, levensecht, met rotereermogelijkheid of 1st person walkthrough - onze 3D afdeling weet alles op 3D gebied te realiseren!

Ga naar 3D ontwerp

bedrijfsfilm productie

Professionele bedrijfsfilms met mooie, aantrekkelijke vormgeving om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos

Ga naar bedrijfsfilms

logo ontwerp

Professioneel grafisch ontwerp, gemaakt door gediplomeerde ontwerpers met veel ervaring in het opzetten van een identiteit. Logo's, huisstijl of brochure.

Ga naar grafisch ontwerp.

website design

Grafisch mooie websites met interactieve applicaties, volwaardige CMS systemen gebaseerd op open source architectuur, volledig web 2.0 compatible.

Ga naar websites

nieuwe media

Bereik uw klanten en bezoekers door eigen social media te laten ontwerpen, of laat myrmex een sociaal medium op uw bedrijfsnetwerk maken

Ga naar social media

Animatiefilms

Software tutorials, demonstratiefilms, interactieve enquetes: bedrijfsapplicaties die nuttige feedback geven over uw werknemers of uw product demonstreren aan uw klanten.

Ga naar applicaties

nieuwe media

Plugin development voor alle bestaande platforms: wordpress, drupal, Joomla. Of een heel eigen CMS systeem met aangepaste PHP.

Ga naar plugin development

nieuwe media

Templates voor Joomla, Wordpress, Drupal of een eigen CMS systeem- Myrmex maakt grafisch prachtige templates op basis van DIV en CSS.

Ga naar website templates