Polls en Quiz

 

Website poll, interactieve quiz of kennisspel op uw site

Een website is tegenwoordig meer dan enkel een simpel presentatieblaadje. Een bezoeker verwacht ook enige vorm van interactiviteit en vermaak op uw site. Dat kunt u bieden door bijvoorbeeld een leuke quiz op uw website te zetten waarmee de bezoeker na het invullen kan zien hoe nuttig uw producten voor hem zijn, of in welke categorie mensen hij zit al dan niet in relatie tot uw product.

Zo'n interactieve quiz maakt de site meer levendig en zorgt ook voor een stuk klantbinding, bovendien maakt zo'n quiz het mogelijk dat u informatie van uw bezoekers verzamelt die van pas kan komen voor uw marketing afdeling.

Myrmex Media ontwerp elke type quiz. Neem contact op over de mogelijkheden!

 

 

an image

3d interieurs

Complexe interieurs in 3D, levensecht, met rotereermogelijkheid of 1st person walkthrough - onze 3D afdeling weet alles op 3D gebied te realiseren!

Ga naar 3D ontwerp

bedrijfsfilm productie

Professionele bedrijfsfilms met mooie, aantrekkelijke vormgeving om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsfilms

logo ontwerp

Professioneel grafisch ontwerp, gemaakt door gediplomeerde ontwerpers met veel ervaring in het opzetten van een identiteit. Logo's, huisstijl of brochure.

Ga naar grafisch ontwerp.

website design

Dynamische HTML5 en Jquery mobile enabled websites, perfect op elk type apparaat of browser - interactief, modern en met de nieuwste technologie.

Ga naar websites

nieuwe media

Bereik uw klanten en bezoekers door eigen social media te laten ontwerpen, of laat myrmex een sociaal medium op uw bedrijfsnetwerk maken of een speciale facebook pagina.

Ga naar social media

Animatiefilms

Software tutorials, demonstratiefilms, interactieve enquetes: bedrijfsapplicaties die nuttige feedback geven over uw werknemers of uw product demonstreren aan uw klanten.

Ga naar applicaties

nieuwe media

Game development, game trailers, 3d logo ontwerp, offerte modules en jquery mobile sites met touchscreen forms, Myrmex is specialist in innovatieve ontwikkeling.

Ga naar games en media

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.