Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.

Enquetes

an imageBedrijfsenquetes, interactieve enquetes en datamining

Een van de specialismes van Myrmex Media is het maken en programmeren van interactieve enquetes voor gebruik op een website of op intranet. Een quiz voor uw hele personeel, of een enquete voor uw bezoekers: wij kunnen snel een mooie enquete of quiz maken die compleet bij uw bedrijfsstijl past. Het is ook mogelijk deze quiz of enquete als interactieve PDF aan te leveren zodat u de enquete of quiz aan alle medewerkers kunt mailen, maar uitteraard is een website of ander medium ook mogelijk. Doe aan effectieve datamining met een door ons ontwikkelde enquete!

Offerte aanvragen

Of bel even met 06-13013174.

an image

3d interieurs

Complexe interieurs in 3D, levensecht, met rotereermogelijkheid of 1st person walkthrough - onze 3D afdeling weet alles op 3D gebied te realiseren!

Ga naar 3D ontwerp

bedrijfsfilm productie

Professionele bedrijfsfilms met mooie, aantrekkelijke vormgeving om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos

Ga naar bedrijfsfilms

logo ontwerp

Professioneel grafisch ontwerp, gemaakt door gediplomeerde ontwerpers met veel ervaring in het opzetten van een identiteit. Logo's, huisstijl of brochure.

Ga naar grafisch ontwerp.

website design

Grafisch mooie websites met interactieve applicaties, volwaardige CMS systemen gebaseerd op open source architectuur, volledig web 2.0 compatible.

Ga naar websites

nieuwe media

Bereik uw klanten en bezoekers door eigen social media te laten ontwerpen, of laat myrmex een sociaal medium op uw bedrijfsnetwerk maken

Ga naar social media

Animatiefilms

Software tutorials, demonstratiefilms, interactieve enquetes: bedrijfsapplicaties die nuttige feedback geven over uw werknemers of uw product demonstreren aan uw klanten.

Ga naar applicaties

nieuwe media

Plugin development voor alle bestaande platforms: wordpress, drupal, Joomla. Of een heel eigen CMS systeem met aangepaste PHP.

Ga naar plugin development

nieuwe media

Templates voor Joomla, Wordpress, Drupal of een eigen CMS systeem- Myrmex maakt grafisch prachtige templates op basis van DIV en CSS.

Ga naar website templates